2777
2789
عنوان

برادرم ومن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی با دختره قاطی شده از نظر احساسی سه ساله شب وصبح با همن میبره میزاردش سر کار میاردش ......کلا سخ ...

ازهمون اول میخ رو محکم کوبیده دختره.برادرت هم از حالا زن ذلیل کرده.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
این حرفا چه فایده داره ما میخوایم تموم بشه

ان شالله هرچی به صلاحه همون میشه.دوسه ماه نامزد باشن.شما هم این مدت برین پیش مشاور و به صورت نامحسوس رای برادرت رو با کمک مشاور بزن.یا دختره رو امتحان کنین.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
من داداش ندارم .........دو تا پسر خاله دارم مثل داداشمن .خالم اینقد ماهه که از دیوار صدا درمیاد از ا ...

بعضی دخترا گرگن انگار زن داداش من داداشم نبرتش خونه مامانش یه دعوایی راه میندازه یه بارم قهر کرد رفت خونه باباش برای اینکه داداشم نزاشت بره خونه پسر عمش 4روز بمونه 😐😐😐تازه شکایتم کرد میگه زمینتو به نامم کن تابیام خونه 😑😑داداشمم بهش گفت الان میرم دستشویی برات م..رینم برات پست میکنم😑😂هیچی دیگه رفتن داداگاه به نفع داداشم شد خانومم تعهد داد دیگه الکی زر نزنه اصلا یه وضعی مسخرس زندگیشون الکی دعوا میکنن😐😐😐😐

ان شالله هرچی به صلاحه همون میشه.دوسه ماه نامزد باشن.شما هم این مدت برین پیش مشاور و به صورت نامحسوس ...

خانوادش انقدر پرون ما رفتیم خواستگاری به داداشم گفتن اسم رو اسم شدین با دختر من بازی شده میگه نمیخواستین نمیامدید خواستگاری میخوان خودشونو بچسبونن به زور

خانوادش انقدر پرون ما رفتیم خواستگاری به داداشم گفتن اسم رو اسم شدین با دختر من بازی شده میگه نمیخوا ...

ای وای عجب آدمهایی.معلومه منظور دارن پس.کاش برادرت متوجه میشد

من داداش ندارم .........دو تا پسر خاله دارم مثل داداشمن .خالم اینقد ماهه که از دیوار صدا درمیاد از ا ...

عجب ادمایی پیدامیشن نمیدونم چرااین پسراانقدسادن پسرداییمم درگیرشده