2777
2789
عنوان

میترسم از ....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 52 پست
🔪🔪🔪شمیشرتو اماده کن اگه اینکارو کرد از وسط دو نصفش کن😤😤😤😤 یا اینکه توهم شوهرشو بوس کن😂😂😂😂 ...

ن مگه مریضم شوهرشو ببوسم ... ولی خب برادرشوهر پز میده میگه من زن بگیرم بهش همه جور آزادی میدم هر جور دوس داشت بپوشه .... من لباس استین دار میپوشم میگه مثل تو چادر چاقچول نکنه میگم حالا با این همه آزادی زنش جوگیر نشه جلو شوهرم از این حرکتا بره مجبور شیم روابط رو قط کنیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ای بابا.من پنج تاجاری دارم.بزاربیادطفلکی.قبل ازمرگ واویلامیکنی.حالااومددیدی بده یه فکری میکنیم شایدخ ...

شاید خوب بودالبته هنوز خاستگاری نرفتن فقط مادر شور کف اینو براش نشون کردیم نظرت چیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی عزیزم تا وقتی زن ندارن صمیمی هستن بعدش مگه چجور باشه منم با برادر شوهرام خیلی صنیمی بود ...

حالا خودش زیاد  مهم نیس ولی زنش با تاپ شلوارک نیاد با شوهرم روبوسی کنه؟

اخه هم سن و سال هستیم بعد من داداش ندارم خیلی جوریم پیش باشه چند ساعت فقط میخندیم خب زن بگیره دهنم س ...

وای دقیقاً چقد شبیه منی...

من و اون برادرشوهرمم هم‌سنیم. فقط از من ۳ماه بزرگتره.

آره منم تک فرزندم. داداش ندارم، با برادرشوهرم خیلی جورم.

فقط هرهر کرکر میکنیم 😂 انقده باهم سر و کله میزنیم...

من همش میگم اون زن بگیره  دیگه همه چی عوض میشه ☹

ن مگه مریضم شوهرشو ببوسم ... ولی خب برادرشوهر پز میده میگه من زن بگیرم بهش همه جور آزادی میدم هر جور ...

اوه اوه چی میگه برادر شوهرت بگو ازادی بده زنش خیالیت نباشه خودش سوخت با ازادی دادنش میفهمه😏😏😏

ن مگه مریضم شوهرشو ببوسم ... ولی خب برادرشوهر پز میده میگه من زن بگیرم بهش همه جور آزادی میدم هر جور ...

یکی دوبار شوهرت بهش روی خوش نشون نده دیگع نمیاد که دست بده و اینا

پوشش هم دیگه بستگی به خودش داره سخت نگیر

ممکنه بلوز شلوار بیاد تاپ شلوارک که نمیپوسه

از الان نگران این چیزا نباش

فعلا به فکر عروسی باش 

به فکر اندامت و زیباییت

استرست طبیعیه چون برادرشوهر منم داره مزدوج میشه منم همین حس و حال رو‌دارم به نوع دیگه 

اینکه جاریه داره دکترا میخونه اما من فوقم 

اینکه خوشکل تر از من باشه یا نه 

این چیزا رو اعصابمه

هنوز ندیدمشا 

اگرنه خواهر و مادر وبرادرشوهر اصلا برام مهم نیس سلام بده یا نه خخخخخخ

وای دقیقاً چقد شبیه منی... من و اون برادرشوهرمم هم‌سنیم. فقط از من ۳ماه بزرگتره. آره منم تک فرزندم ...

اره میشه همه چی ...اینجا جاری دیو دو سره

ازچهره اش که معلوم نیس اخلاقش چطوره.بزاربیاد

خدا کنه خوب باشه

اوه اوه چی میگه برادر شوهرت بگو ازادی بده زنش خیالیت نباشه خودش سوخت با ازادی دادنش میفهمه😏😏😏

براش مهم نیس فک کنم... خودش زیادی راحته 

ما تو خانوادمون اینجوری نیستیم از نظر حجاب اومد توهم برو خخخخخخ

اگه جلو شوهرم بریزه بیرون که من تذکر میدم البته خودم نه ها مخ مادرشوهر و خواهر شوهر میزنم😂

بعدشم اگه همچین کاری کرد همون اول یه جوری رفتار کن حساب کار دستش بیاد که اینکارو نکنه نه که ضعف نشو ...

شوهرم داداشش خیلی دوست داره و به احترام اونم شده گمون نکنم چیزی بگه