2777
2789
عنوان

میترسم از ....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدبرادرشوهرت مهمه؟

آره مثل داداش خودمه ..البته بیشتر از اون نگران روابطی ام که جاری بهم  یزنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چه عالی .، کاش منم دوستم قالب کرده بودم😂😂

خب قالب کن به برادرشوهرت بگو یه دختر لاکچری برات انتخاب کردم بیا ببینش شاید پسندیدن همو

البته اگه خودش شخص خاصی رو نخاذ

I am a queen because I have a cute mad king
عاقا یه پیرزنه تو پارک میگفت جاری مثل هوو هستش راست میگه😐😐😐

استرس نده به خدا ...والا من استرس اینم دارم که جاری بیاد با تاپ و شلوارک با شوهر رو بوسی کنه😂😂😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ترس نداره که 

شما حد و حدود خودتو رعایت کن 

خبرنبر خبرنیار

با جاریت خوب باش دوست باش ولی مسایل خصوصی زندگیتو نگو

هیچ مشکلی پیش نمیاد

در ضمن شما اکه خوب باشی بینت با خانواده شوهرت خراب نمیشه

حالا برادرشوهرت سلامت نکنه فداسرت

خب قالب کن به برادرشوهرت بگو یه دختر لاکچری برات انتخاب کردم بیا ببینش شاید پسندیدن همو البته اگه خ ...

نه اون براش مهمه از شهر خودشون باشه 😂😂من غریبه ام جز همسرم کسی ازم حمایت نمیکنه

ترس نداره که  شما حد و حدود خودتو رعایت کن  خبرنبر خبرنیار با جاریت خوب باش دوست باش ول ...

برادر شوهر هم مهمه سلام نکنه ..ما خیلی صمیمی هستیم 

خخخخخخخخ خودت اعتقاد داری ؟؟؟ گمون نکنم والا

خخخخ آره بابا  دقیقاً جایگاه خودمو برات مثال زدم 😃

منم یکی از برادرشوهرام انقده باهام جوره... فک کنم اون اگه زن بگیره زنش مسلماً منو خفه میکنه از بس بهم حسودیش میشه 😂

مادرشوهرم اینا هم همینطور... همه منو بیشتر دوست دارن 😎

استرس نده به خدا ...والا من استرس اینم دارم که جاری بیاد با تاپ و شلوارک با شوهر رو بوسی کنه😂😂😂

🔪🔪🔪شمیشرتو اماده کن اگه اینکارو کرد از وسط دو نصفش کن😤😤😤😤 یا اینکه توهم شوهرشو بوس کن😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خخخخ آره بابا  دقیقاً جایگاه خودمو برات مثال زدم 😃 منم یکی از برادرشوهرام انقده باهام جوره... ...

اخه هم سن و سال هستیم بعد من داداش ندارم خیلی جوریم پیش باشه چند ساعت فقط میخندیم خب زن بگیره دهنم سرویسه

آره مثل داداش خودمه ..البته بیشتر از اون نگران روابطی ام که جاری بهم  یزنه

ای بابا.من پنج تاجاری دارم.بزاربیادطفلکی.قبل ازمرگ واویلامیکنی.حالااومددیدی بده یه فکری میکنیم شایدخیلی هم خوب بود.خخخ

برادر شوهر هم مهمه سلام نکنه ..ما خیلی صمیمی هستیم 

فکر میکنی عزیزم

تا وقتی زن ندارن صمیمی هستن

بعدش مگه چجور باشه

منم با برادر شوهرام خیلی صنیمی بودیم

الان ازدواج کردن خوبیم ها

ولی دیگه مثل قبل نیستیم