2777
2789
عنوان

زندگی داداشم

956 بازدید | 66 پست

بچه ها من خیلی غصه زندگی داداشمو میخورم. یه زن گیرش اومده که فقط داره اذیتش میکنه. هر چی هم میشه تهدیدش میکنه مهریه امو میزارم اجرا. داداشم خیلی مظلومه. خیلی ناراحتشم چه کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرشوهربازی درنیار

لابدداداشتم یه کارایی میکنه که خانمش حرف ازمهریه میزنه

زندگی خودشونه  به توچه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
ناراحت باشه خودش یه فکری میکنه 

من خیلی براش ناراحتم. یعنی واقعا زندگیمو تحت الشعاع قرار داده. همش فکر اونم. یه انتخاب اشتباه. یعنی هر کاری گفت براش کرد بازم طلبکارش هست . فقط وفقط هم دنبال پوله

یعنی خواهر شوهرای ماهم الان اینجوری فکر میکنن وااااااااا

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

شما اصلاااااااا دخالت نکن

ببخشید ولی هیچ زنیم الکی الکی نمیگه مهریه اجرامیذارم

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

من خیلی براش ناراحتم. یعنی واقعا زندگیمو تحت الشعاع قرار داده. همش فکر اونم. یه انتخاب اشتباه. یعنی ...

پول کلیدهرقفلیه  خوب باشه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

اولش خواستم چن تا جمله بنویسم که خودت به این نتیجه برسی ولی میخام خیلی رک بگم...دخالت نکن...همین...نمیدونم داداشت چجوریه یا زنداداشت...ولی مهریه حق هر زنیه...

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤
خواهرشوهربازی درنیار لابدداداشتم یه کارایی میکنه که خانمش حرف ازمهریه میزنه زندگی خودشونه  به ...

تازگیا فهمیدیم قرص میخورده تو مجردی. این دختر افسرده بوده 

من خیلی براش ناراحتم. یعنی واقعا زندگیمو تحت الشعاع قرار داده. همش فکر اونم. یه انتخاب اشتباه. یعنی ...

باشه 

درهرحال شمادخالت نکن مدیونی داره این کارا،داداشت خودش یه فکری میکنه 

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

تازگیا فهمیدیم قرص میخورده تو مجردی. این دختر افسرده بوده 

خوب باخواهرشوهری مثل شما  الانم بخوره بعیدنیست 😉😉😉