2777
2789
خانما بهترین مارک لوازم ارایشی چیه؟من زیاد سر در نمیارم میخام برا خرید عروسی بخرم نمیدونم چه مارکی ب ...

اگه اصل میخوای بگیری از سایت روژا برو خرید کن مطمئن هم هست

متوسط باشه یه چیز خوب

عزیزم 

ریمل بورژوا بگیر عااالیه قیمت بالاشو بگیر حتما

کرم پودر سبک میخوای برای مصرف روزانه و پوشش مناسب اینلی بگیر

کرم پودر برای مراسم و اینا میخوای مارک اورال اصل یا مک 

رژ مایع های کلاسیک خیلی خوبن

سایه به شدت بهت پیشنهاد میکنم دیسل بگیری

خط چشم مای

لاک گلدن رز

رژ گونه فلورمار

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گرون یا متوسطه قیمتش؟

باید اصلشو پیدا کنی. من برای خرید عروسیم گفتم دختر خاله م از کانادا اصلشو اورد حالا نمیدونم اینجا هست یا نه.ولی معمولا 90 درصدش فیکه. اگه کسی رو داری که بره خارج از کشور بگو برات بیارن.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
عزیزم  ریمل بورژوا بگیر عااالیه قیمت بالاشو بگیر حتما کرم پودر سبک میخوای برای مصرف روزانه ...

مررررسی عزیزم😍

کمک بزرگی کردی 

من که واقعا از مارک لوازم ارایشی اصلا سر در نمیارم ولی میرم همینایی که گفتیو میخرم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
باید اصلشو پیدا کنی. من برای خرید عروسیم گفتم دختر خاله م از کانادا اصلشو اورد حالا نمیدونم اینجا هس ...

کسیو ندارم که بره خارج اخه😓

شعبه هاش هم هست میتونی بری حضوری بگیری😉اینجوری خیالتم راحته اصله

ا هست😊

حتما میرم میگردم کاش،پیدا کنم 

زیاد اهل ارایش نیستم ینی الان که فقط در حده یه کرم پودره ولی همین چیزای دم دستی رژ ریمل مداد کرم و ا ...

ریمل اسنس عالیه اکتی پورم اگه پوستت خیلی سفید نیس خوبه چون میگن یکم‌تیرس حتی برا پوست سفید 

...
مررررسی عزیزم😍 کمک بزرگی کردی  من که واقعا از مارک لوازم ارایشی اصلا سر در نمیارم ولی میرم ه ...

خیالت راحت من سالها آرایشگر بودم و با این مارکها کار کردم ،برای رژ لب جامد پیشنهادم یه پالت رژ کوچیک 6 رنگیه هست ،چند مدل قلمو هم مارک گراف لازم داری 

عالیه. ولی از کجا بخرم آخه. شهر ما کوچیکه 

کدوم شهری؟؟

من کرجم از لوازم آرایشی آقای عروجی تو خیابون آبان و یا از گلریزان تو گوهردشت خرید میکنم مطمئنم که اصل هستن ،اگه کانالشو پیدا کنم واست میفرستم میتونی سفارش بدی برات پست کنن