2777
2789
برای عروسی لانکوم و مک بگیر 😅 داماد خود کشی نکنه فقط😁

😆😆مگه چقد درمیاد؟؟

نه بابا اینجوری نیست میخام یه چیز خوب بردارم که  همیشه از همون مارک استفاده کنم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😆😆مگه چقد درمیاد؟؟ نه بابا اینجوری نیست میخام یه چیز خوب بردارم که  همیشه از همون مارک استفا ...

مک عالییییییییییه . ولی گرونه

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
من کرم پودر اکتی پور میزنم سبکه خیلی خوبه انگار رو صورتت چیزی نیس کاورش خیلی بالا نیس معمولیه

منم اکتی پورمیخواستم بگیرم 

ولی میگن تیره میکنه حتی رنگ روشنشم برا کسی ک پوستش سفیده واقعیت داره؟؟

...
خانما بهترین مارک لوازم ارایشی چیه؟من زیاد سر در نمیارم میخام برا خرید عروسی بخرم نمیدونم چه مارکی ب ...

هرچی میگیری فقط برو یه لوازم آرایشی بهداشتی خوب و بزرگ که اصل لگیری اگر دیدی ارزونه بدون فیکه

بستگی داره چی بخوای بگیری

...
منم اکتی پورمیخواستم بگیرم  ولی میگن تیره میکنه حتی رنگ روشنشم برا کسی ک پوستش سفیده واقعیت دا ...

من نزدیک ۵ ماهه استفاده میکنم اصلا تیره نکرده 

اره خب توناژ رنگاش یکم فرق داره مثلا رنگ روشنش واسه پوسته کمی سبزه یا گندمی خوبه رنگ تیرش دیگه واسه اونایی که خیلی تیرن 

هرچی میگیری فقط برو یه لوازم آرایشی بهداشتی خوب و بزرگ که اصل لگیری اگر دیدی ارزونه بدون فیکه بستگی ...

زیاد اهل ارایش نیستم ینی الان که فقط در حده یه کرم پودره ولی همین چیزای دم دستی رژ ریمل مداد کرم و اینا میخام یه چیز خوب بگیرم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤