2777
2789
عنوان

عکس پروفایل

115 بازدید | 17 پست

دوستان عکس پروفایل که میخوام بزارم بعد از انتخاب عکس میتویسه باید به تایید مدیر سایت برسه بعد بلافاصله پایینش میزنه تایید نشده باید چکار کنم؟هرعکسی گذاشتم اینجوری نوشته 

با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بی‌خبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️

عکس توعوض کن،اصرارنکن همون باشه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بلید صبر کنی تا تایید شه بالافاصله تایید نمیکنن کع کسی که تایید میکنه خونه زندگی داره احتمالا الان خونشه تا برسه سایتو باز کنه از نظر شرعی برسیش کنه چند ساعتی طول میکشه

و خدایی که کافیست
باید چن ساعت صبر کنی

از دیشب صبریدم ولی نشده

با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بی‌خبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️
عکس توعوض کن،اصرارنکن همون باشه

عوض کردم مارتونی کذاشتم منظره کذاشتم خودمو گذاشتم 😂

بایدبزاری بمونه چند ساعت 😊فکر کردی تل.گرامه یک دو سه عوض شه😁

😬 نه که جذابم گفتم سریع رو نمایان کنم 😂😂😂😂😂

(وی از ترس دوربین جلو رو باز نمیکند) 😬😅

عوض کردم مارتونی کذاشتم منظره کذاشتم خودمو گذاشتم 😂

خخخخخ😍

خصوصی بگو به نی نی یار،مشکلت وحل کنه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

خب بلید صبر کنی تا تایید شه بالافاصله تایید نمیکنن کع کسی که تایید میکنه خونه زندگی داره احتمالا الا ...

😐ازدیشب صبرکردم مشکلیم نداره بنظرم هم با حجابه هم پوشیدست 😂😬البته نظر من تا چه باشد نظر ادمین پیج 

نه طور خدا از جذابیتت کور میشم به من رحم کن😃😃😃😯

😬 اطلاع میدم وقتی درست شد بیای ببینی فقط توروخداااا خواست باشه اون موقع میوه ای چیزی پوست نکنی 😂جاقورو بزار کنار 😂

خخخخخ😍 خصوصی بگو به نی نی یار،مشکلت وحل کنه

کی هست کجا هست 😂یکم دقیق تر بگید ❤️😅تازه دیشب اومدم بلد نیستم زیاد 😜✌🏻

چش چش همه چاقوهارو از دسترس دور میکنم😤😂😂😂

افرین هاننییییی😂✌🏻