دوستان عکس پروفایل که میخوام بزارم بعد از انتخاب عکس میتویسه باید به تایید مدیر سایت برسه بعد بلافاصله پایینش میزنه تایید نشده باید چکار کنم؟هرعکسی گذاشتم اینجوری نوشته
با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️
تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بلید صبر کنی تا تایید شه بالافاصله تایید نمیکنن کع کسی که تایید میکنه خونه زندگی داره احتمالا الان خونشه تا برسه سایتو باز کنه از نظر شرعی برسیش کنه چند ساعتی طول میکشه
تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲