2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم مخصوصا تغذیه بدمون که کلا از مواد غذایی طبیعی دور افتادیم هم از دلایلشه حالا یکی هم به من ...

اون رو دکتر من گفت تو بارداری استفاده نکن بریز رو سیستم از اونجا استفاده کن جلو ماکروفرم اصلا واینسا وقتی میزنی از آشپزخونه بیا بیرون 

اره دقیقا همش فکر میکنم ایده های جدید درست میکنم برای اینکه خبر بارداریمو به شوهر جان بدم.😅

منم خیلی تو این فکرام وقتی فهمیدم باردارم به شوهرم که گفتم دو تایی زدیم زیر گریه اما خوشحالیمون فقط 10 روز بود 

دعات کردم ایشالا به زودی عکس بی بی چکت رو میذاری 

ان شاالله بع حق علی و اولادعلی دامن همه ی منتظرا سبز بشه منم بین اونا انشاالله خدا به همه منظرا یه فرزند سالم و صالح عطائ کنه منم بین اونا.شوهرم تک پسره حالاکه به مادرشوهرمینا ومامانمیناگفتم طفلیا  داغونن.مخصوصا مادرشوهرم که دوست داشت نوشو زودتر ببینه امامامانم طفلی همش دلداریم میده که میشه نگران نباش...

😔😔😔😔😢

تازه خیلی هم دیر نشده بود 5 ماه بعد از عروسی اقدام کردم 4 ماه بعدش باردار شدم الانم که هنوز دکتر بهم اجازه نمیده ولی خیلی سخته آدم اگر نشه بهتر از اینه که بشه و این جوری از دستش بده 

ان شاالله بع حق علی و اولادعلی دامن همه ی منتظرا سبز بشه منم بین اونا انشاالله خدا به همه منظرا یه ف ...

بابا چرا نشه ناامید نباش یکسال که چیزی نیس دوست من بعده 8سال باردار شد اصلا باور نمیکردیم

بابا چرا نشه ناامید نباش یکسال که چیزی نیس دوست من بعده 8سال باردار شد اصلا باور نمیکردیم

نه ناامید نیستم حتما صلاحم نبوده که تاالان خدانداده.راضیم به رضای خودش هرچی صلاح میدونه همون بشه من راضیم.

هنوز بعد از 2 ماه نتونستم باهاش کنار بیام  19 تیر باید برم عکس رنگی و سونو بدم برام دعا کنید ب ...

موفق باشی انشاالله که همه چیز اونجور میشه که دلت میخواد واین سری یه نی نی سالم وصالح خدابهتون میده.