2777
2789
اره عزیزم دوبار سقط داشتم خدا اینبار کمکم کنه بچه م سالم باسه امروز 30 پریودمه

من امروز 26 پریمه 21 پری مثبت شد یعنی شاخ دراوردم. عزیزم مطمئن باش این یکی رو سالم بغل میکنی. شما هم منو دعا کن نگرانیتو درک میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز 26 پریمه 21 پری مثبت شد یعنی شاخ دراوردم. عزیزم مطمئن باش این یکی رو سالم بغل میکنی. شما هم ...

انشالاه خدا نی نی هامونو اینبار سالم میده بغلمون 

این درسته عزیزم خیالت راحت  سقط به چه دلیل بوده

یکبار بارداری پوچ یکبارم قلبش ایستاده بود ولی دکترا هیچ دلیلی پیدا نکردن که اینبار سرم نیاد براهمین میترسم باز تکرار شع

باورت نمیشه صبحا بلند میشم ک بیام نی نی سایت بی بی جک ببینم.اینقدر بی بی چک مثبت دوست دارم

چه جالب منم همینطور اول صبح هم کهچشمامو بازکردم میام که اکثرا صبح بی بی میزنن منم ببینم.همش باخودم میگم خداکنه یه روزم من عکس بی بی مثبتمو بزارم بعد بیام بگم بنظرتون این مثبته بعد همه بیان بگم وااااییی مبارکه.مثبته...کلا ادم تخیلی هستم.

یکبار بارداری پوچ یکبارم قلبش ایستاده بود ولی دکترا هیچ دلیلی پیدا نکردن که اینبار سرم نیاد براهمین ...

منم خارج از رحم باردار بودم و سق کردم 28 فروردین فهمیدم خارج از رحمه دکترم میگفت تمام علت اینا بخاطر پارازیت و آلودگی هواست 

چه جالب منم همینطور اول صبح هم کهچشمامو بازکردم میام که اکثرا صبح بی بی میزنن منم ببینم.همش باخودم م ...

منم تو این فکرا زیاد میرم رویا خوبه رویا که داشته باشی تلاش میکنی تا به واقعیت تبدیلش کنی 

چه جالب منم همینطور اول صبح هم کهچشمامو بازکردم میام که اکثرا صبح بی بی میزنن منم ببینم.همش باخودم م ...

تخیلی جرا عزیزم حتما این اتفاق برات میفته من بارها تست منفی رو تجربه کردم ولی بلخره جواب گرفتم ایشالا که همه منتظرای نی نی به ارزوشون برسن

منم خارج از رحم باردار بودم و سق کردم 28 فروردین فهمیدم خارج از رحمه دکترم میگفت تمام علت اینا بخاطر ...

اره عزیزم مخصوصا تغذیه بدمون که کلا از مواد غذایی طبیعی دور افتادیم هم از دلایلشه حالا یکی هم به من میگفت کلا گوشی های لمسی و اینترنت هم باعث میشن بنظرتون درسته؟ مت معتاد گوشی ام چجوری کنار بذارمش