مهتاب_خانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 عنوان جوش 72 بازدید | 5 پست چه کنم تا مهمونی هفته بعد جوشام کاملا خوب بشه ..میخواستم صورتمو برای اولین بار اصلاح کنم ترسیدم بدتر جوش بزنم ...راهکاری اگه دارید بگید ممنون میشم اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️ 1398/03/30 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozhya عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 هر روز یخ بزار رو صورتت عالیه. شبا وقتی میخابی صورتتو بشور گلاب بزن بهش وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد
مهتاب_خانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 هر روز یخ بزار رو صورتت عالیه. شبا وقتی میخابی صورتتو بشور گلاب بزن بهش مرسی اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
rozhya عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 مرسی خاهش میکنم وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد
مهتاب_خانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 چه کنم تیکه کلام چه شهریه؟ نمیدونم والا من یاد اون عبارت معروف چه کنیم فلان شویم باعث شد اونطوری شروع کنم 😂 اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️