2777
2789
عنوان

کیا بچه بودن...

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست

منم دقیقا مثل تو بودم 

به شدت بچه مستقل و حرف گوش نکن و به قول معروف چشم سفید بودم و روده درازی میکردم 🙁😐

خیلی از بزرگترام مخصوصا مامانم اینا خیلی بهم علاقه ای نشون نمیدادن 🤦‍♀️کلا تا10سالگی به شدت سرخود بودم 

یعنی متنفرم از دوران کودکی ام، هیچوقتم دلم نمیخواد برگردم به اون روزا 😥

اما الان خیلی خانوم و خوب و سنگین شدم😃

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یادمه یه موش پیدا کردم(نمیدونم از کجا) انداختمش تو پارچ...(مامانم وسواسه) با فرچه و تاید اینقدر ...

😂😂😂😂😂😂

منم تو گلدون بلوری روی تلویزیون که گل مصنوعی داشت آب ریختم که مثلا مهمونا فک کنن طبیعیه و پز بدم و اینا !!!😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد یه بار که داشتم آنتن تلویزیون از اون قدیمیا که دستی تنظیم میشدن رو تنظیم می کردم ، زدم و آب ریخت و تلویزیون سوخت 

منم دقیقا مثل تو بودم  به شدت بچه مستقل و حرف گوش نکن و به قول معروف چشم سفید بودم و روده دراز ...

وااای .... دقیقااااا منی 

خیلی خودسر و نترس و شجاع بودم 

هیچ وقت به مامانم نچسبیدم و به شدت مستقل بودم 

و خب ، خیلی تنها موندم 

خیلی

من وحشتناک بودم فقط بخاطر زرنگیم دکترا میفهمیدن پیش فعال نیستم وگرنه همههه اولش فک میکردن یچیزیمه خخ ...

منم فقط شیطنت داشتم

وگرنه اصلا تو یادگیری مشکلی نداشتم و درسم خوب بود

عیبی نداره مهم الانه که بزرگ شدی.ولی واقعیت اینه که بچه شلوغ خودشو از چشم میندازه.باور کن یکی از دلا ...

ولی اینجور بچه ها خیلی مظلومن 

خودشون مقصر نیستن ... خودشونم تو خودشون موندن !

منم فقط شیطنت داشتم وگرنه اصلا تو یادگیری مشکلی نداشتم و درسم خوب بود

ن من ب سن درس خوندن نمیرسید از همون ۱سالگی تا پیش دبستانی دبستان دگ از دبستان خجالتی شدم ولی تو جمع خودمون باز شلوغم ولی میبردنم روانشناس تست میگرفت میگف این هیچیش نیس انرژیش زیاده ولی خیییلی  الحمدالله چندبارم تو مطبا گندکاری کردم برگشتیم خونه وگرنه شاید یکی اون وسط میبستم ب قرص مرص 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
ولی اینجور بچه ها خیلی مظلومن  خودشون مقصر نیستن ... خودشونم تو خودشون موندن !

اره اون بچه بیش فعال بود دلم براش میسوخت ولی واقعا تحملشو نداشتم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وااای .... دقیقااااا منی  خیلی خودسر و نترس و شجاع بودم  هیچ وقت به مامانم نچسبیدم ...

نمی دونم تو منی یا من توأم😃 منم الان که بزرگ شدم با این که هیچ ضرری به اطرافیانم نمی رسونم و در کل کاری به کارشون ندارم اما احساس میکنم واقعا تنها موندم😢

منم عین همین خصوصیت ها رو داشتم حتی الان که بزرگ شدم یه بخشی اش در من مونده 

مثلا :من الان هم آدم مستقلی هستم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ولی اینجور بچه ها خیلی مظلومن  خودشون مقصر نیستن ... خودشونم تو خودشون موندن !

چرا مظلوم؟خوبه ک من بهترین دوران زندگیم بود همه اونموقعمو دوس دارن   

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور