2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یه مرد واقعین 

از اون مرداست که جون میده واسش بمیری 

خوبیاش بینهایتن ،تویه جمله بگم بهترین مرد ممکن واسه من هستن ایشون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چون خیلی خوبه طفلک.. رفتار و اخلاق من باعث شد مثل قبل نباشه و یه کم بی حوصله و افسرده و عصبی شد.. وگ ...

خخخخ چه جالبی خب چرا خودت تغیبر نمیکنی

حتما چند بار شروع کنی شکست میخوری ولی اخر موفق میشی،میدونم، رفتم این راهو

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

چی کارکنم خ.بی نداره دیگه،،من ادمی نیستم که بد بگم ولی اوایل یه کوچولو خوبی داشت الان هیچی نداره ،😔

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

همسر منم واقعا همه چی تمومه

تا حالا ک 8سال از زندگیمون میگذره یکبارم باهام دعوا نکرده همیشه نازم و میکشه خیلی مهربونه و فقط میگه دوس دارم تو خونه من شاد باشی هرکاری ازش بخوام برام انجام میده همه جا پشتم بوده .تو دوران سخت بارداری ک تهوع شدیدی داشتم خییییییییییلی هوام و داشت.

من ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه.همیشه احساس میکنم چیزی ک در درون من براش میتپه چیزی بالاتر از قلبمه.چیزی بیشتر از عشق.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

شوهرم ب شدت پشتوانه هست برام. و خیلی خیلی کمکم می کنه به اهدافش برسم. در واقع هلم میده سمت خواسته هام. ب انداز کافی مقتصد، به اندازه کافی دست و دلباز. با محبت. 

اخلاق بد هم میخاین تا هزار تا بگم؟:-)

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

دست و دلبازه دهن بين نيست بچه داريش حرفه اييه و خيلي بچه داري ميكنه اصلا كينه اي نيست خيلي كمكم ميكنه ادم اجتماعيه وضع ماليشم خوبه واي خوب يه ايرادهايي هم داره كه در نوع خودش ازار دهندس