2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوسم داره

صبوره

پول بخوام نه نمیگه هر چقدرباشه😀

اهل رفیق ودوست نیست

عاسق بچشه

خونوادش جرات نمیکنن پیشش بهم تو بگن😆البته نمیگن اونام خوبن

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
چه تاپیک خوبی عزیزم، دیدت قشنگه 😍 من شوهرم همیشه نازمو میکشه خیلی دوس دارم 😋

چ خوب ی خانم چی میخواد جزاین😉

کاربرجدیدنیستم😊(چون نیک بنگری همه تزویر میکنند)

گوشت ک میخریم خودش چرخ میکنه و بعدش چرخ گوشت رو میشوره همیشه😃

خعلی خوبه چون من از بو گوشت بدم میاد

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 

خیای خوبه ،،،،

همیشه وقتی کار بدی میکنم ب روم نمیاره ی طوری رفتار میکنه ک خودم خجالت میکشم

بسیار زحمت کش خیلی 

دست و دلبازه 

بهم احترام میزاره زیاد 

وای چ تاپیک خوبی تازه خوبیای همسرم بهم یاد اوری شد مرسی اسی جون❤

مهربونه ....خرج کنه..خوشگله..خوشتیپه....الویت اولشم ...هوامو داره...کمکم میکنه....عاشق زندگیمونه...تواین ۸سال زندگی یکبار نه کتک نه توهین نه حتی فحش نداده....خداروشکرمیکنم ولی همیشه ام میگم اینجا جز وظایفشه بهم لطف نمیکنه که بگم woooooow چقدر خوبههه چون منم خیلی خوبیا دارم

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

دست و دلبازه

تو مهمونيا خيلي كمكم ميكنه

مهربونه 

قسم راستش جون منه

ارامشم دغدغه شه

براي راحتيم و اينكه احساس خوشبختي كنم همه كار ميكنه چ مالي چ عاطفي

هميشه از خودش ميگذره تا منو خوشحال كنه

و هزارتا اخلاقاي خوب ديگه  من بدي نديدم ازش تاحالا😍🥰😇

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
 چ خوب ی خانم چی میخواد جزاین😉

همیشه هم تو دعوا میگه میدونمکه اخرش با اینکه مقصر نیستم باید بیام عذرخواهی، پس الان میگم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ی خوبی کوچیک همسرم

من ساعتمو ک ست کردیم جا گذاشتم جایی ک دوره نمیتونم برم بیارمش

ی شب ساعتشودیدم گفتم همش مال تورومیبینم یاد یکی خودم میوفتم ناراحت میشم

سریع گذاشت تو کمد ک دیگه نبینم

اینقدرخوشحالم کرد 

تو دلم😍

خیای خوبه ،،،، همیشه وقتی کار بدی میکنم ب روم نمیاره ی طوری رفتار میکنه ک خودم خجالت میکشم بسیار ز ...

خداروشکر عزیزم😚😙

چون خیلی خوبه طفلک.. رفتار و اخلاق من باعث شد مثل قبل نباشه و یه کم بی حوصله و افسرده و عصبی شد.. وگرنه از هر لحاظ بهترینه.. مهربون، دل‌رحم، دست و دلباز،با ادب،باشخصیت و متین، صبور، چشم و دل پاک، شوخ طبع، تمیز و مرتب، باهوش ....هرچی بگم کم گفتم.

الآن به خاطر شرایط کاریش و همونطور که گفتم به خاطر رفتار من یه کم تغییر کرد ، ولی ذاتش اینجوریه بنده خدا..

🖤