2777
2789
عنوان

قرص لاغری

104 بازدید | 12 پست

سلام میخاستم ازاون دسته از دوستان که قرص ونوستات و اپنددسته که قرص متفورمین برای لاغری مصرف کردن ایا نتیجه گرفتن؟و اینکه کدوم بهتر هستش یااگر قرص بهتری میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ونوستات
0
0%
متفورمین
0
0%
با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بی‌خبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️

من ونوستات خوردم چربی خوب دفع میکنه ولی نتیجه خاصی ندیدم

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دکتر بهم چند سال پیش ونوستات داد غذای چرب میخوری دفع میکنه اگه زیاد خورده بشه  و مدت طولانی بی اختیار لباس زیرت هم دفع چربی میشه و عوارض خیلی بدی داره البته من از نت عوارضشو خوندم یک ماه خوردم ترسیدم نخوردم . اشتها رو کم نمیکنه فقط چربی بخوری اونو دفع میکنی

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید

ممنونم خانمی اصلش خوبه؟ضرر نداره

اصلا تو ایران نیست من مشاور که گرفتم برای لاغری بهم گفت که ادیوس نمیارن نیست اصلش خیلی خوب بود وقتی اصلش بوده متاسفانه نیست الان جاشو داده به قرص جیسی 

اون چطوره شما استفاده کردید؟واقعا اثرمیذاره؟

ببخشید گلم من الان فهمیدم شما منظورتون تو این کامنت جیسی بود نه ادیوس اره جیسی استفاده کردم بگم معجزهست به جون بچم دروغ نگفتم عالیه عالی فقط اصل باشه کد هم داشته باشه یعنی تا ده کیلو تو سی روز جواب میده