بله من سال ۹۶ ،با هزینه پودر استخون ۲۵۰۰ شد ،طول درمان نداره ولی تا یه باید درست بخوابی سمتش غدا نجوی که ایمپلنت جابه جا نشه پیوند بخوره ،بعد ۴ ماه هم پروتز یا همون روکش به ایمپلنت فیکس کردن ،البته الان گرون تره انگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاشت دندون واقعا به نظرم برای زمانی خوبه که دیگه اصلا راهی برای درمانش نباشه یا اینکه انقدر دندون آسیب دیده باشه که ریشه کلا آسیب دیده باشه نمیدونم شایدم بعضیا بیخودی میان میگن راهی نیست و حتما باید بری ایمپلنت کنی . من خودم یکی از دندونام به قدری آسیب دیده بود که دکترم گفت باید بکشی و ایمپلنت کنی . البته این و در وضعیتی گفت که من واقعا همون یه دندون آسیاب برام مونده بود که بجوم . ولی خب رفتم پیش دکتر میلاد میر محمدی تو خیابون ستارخان دیگه بهم گفت که دندونت درست شدنیه نیازی به ایمپلنت نداری هرچند که کار خودش ایمپلنت بود واقعاااااا به هر حال قبل از هر اقدامی تحقیق کنید دوستان
تعریف دکتر بهمن پوراقدم و زیاد شنیدم نمونه کاراشم دیدم دکتر حرفه ای هست من و همسرم قراره هفته دیگه بریم برا ایمپلنت دیجیتال، شمارشونو میزارم تا اگه خواستین تماس بگیرید 02122220000