2777
2789

بله من سال ۹۶ ،با هزینه پودر استخون ۲۵۰۰ شد ،طول درمان نداره ولی تا یه باید درست بخوابی سمتش غدا نجوی که ایمپلنت جابه جا نشه پیوند بخوره ،بعد ۴ ماه هم پروتز یا همون روکش به ایمپلنت فیکس کردن ،البته الان گرون تره انگار

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
بله من سال ۹۶ ،با هزینه پودر استخون ۲۵۰۰ شد ،طول درمان نداره ولی تا یه باید درست بخوابی سمتش غدا نجو ...

میگن فک جراحی میکنن چیه موضوش میگن دیر بیای باید جراحی فک کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن فک جراحی میکنن چیه موضوش میگن دیر بیای باید جراحی فک کنی

خب کاشت خودش جراحیه دیگه

شکاف لثه بعد با مته فک سوراخ میشه کاشت ایمپلنت و بعد بخیه

اگه خیلی دیر بری حین جراحی پودر استخون میزنن که خیلیی هزینه ت میره بالا چون استخون فکت تحلیل رفته و دیر جوش میخوره

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

کاشت دندون واقعا به نظرم برای زمانی خوبه که دیگه اصلا راهی برای درمانش نباشه یا اینکه انقدر دندون آسیب دیده باشه که ریشه کلا آسیب دیده باشه نمیدونم شایدم بعضیا بیخودی میان میگن راهی نیست و حتما باید بری ایمپلنت کنی . من خودم یکی از دندونام به قدری آسیب دیده بود که دکترم گفت باید بکشی و ایمپلنت کنی . البته این و در وضعیتی گفت که من واقعا همون یه دندون آسیاب برام مونده بود که بجوم . ولی خب رفتم پیش دکتر میلاد میر محمدی تو خیابون ستارخان دیگه بهم گفت که دندونت درست شدنیه نیازی به ایمپلنت نداری هرچند که کار خودش ایمپلنت بود واقعاااااا به هر حال قبل از هر اقدامی تحقیق کنید دوستان 

تعریف دکتر بهمن پوراقدم و زیاد شنیدم نمونه کاراشم دیدم دکتر حرفه ای هست من و همسرم قراره هفته دیگه بریم برا ایمپلنت دیجیتال، شمارشونو میزارم تا اگه خواستین تماس بگیرید 02122220000

تعریف دکتر بهمن پوراقدم و زیاد شنیدم نمونه کاراشم دیدم دکتر حرفه ای هست من و همسرم قراره هفته دیگه ب ...

گلم اگه امکان داره پیج دکتر بهمن پوراقدم و بزاری تا نمونه کاراشو ببینم، شما چند وقته که مریضشونی؟ کلا از کاراش راضی هستی؟