2777
2789
البته الان دیگه اصرار برای رزق یا شغل همسر ندارم وگرنه ذکرها رو میگم برای آرامش دلم و بخشش از طرف خد ...

نه گناهکار نیستی

اما باید حقتونو شوهرتون بگیره....

خودتونم ان شاالله اوضاعتون بهتر بشه

و باید شوهرتون بره باچندتا کارافرین، با مشاوران شفلی ،افراد موفق صحبت کنه و راههای دیگه ای ان شاالله برا افزایش درامد پیداکنن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
وات؟    

چرا نتی میذاری؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سرعت لود شدنش پایینه همین یدونه رو یرب طول داد

فهمیدم چرا نتی فرساادی😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
چرا نتی میذاری؟

واا مگه گفتم عکس کابینت خودمو میخوام بذارم!! استارتر گفت چه مدلی کابینت بزنم گفتم مدرن بزن سفید براق و رنگ چوبی مات .گفتم میخوای چندتا عکس بفرستم مدلهاش ببینی گفت اره منم فرستادم

لطفا لایک نکنین مرسی💝
واا مگه گفتم عکس کابینت خودمو میخوام بذارم!! استارتر گفت چه مدلی کابینت بزنم گفتم مدرن بزن سفید براق ...

قبلشو ندیدم فهمیدم بعدش

شهر ما نقشه خونه هاشون برا عهد بوقه..هنوز یه نقشه درست حسابی ندیدم اینجا

اتفاقا یه دوست یاسوجی دارم یه بار رفتم خونشون.. خیلی خوشگل بود.واقعا خوشم اومده بود... همه شهرا هم خونه های ساده دارن هم خونه های شیک

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   

بچه ها منم خونم کرم قهوه ایه😕 وسایلم.کلیم پول کاغذ دادیم از نزدیک خیلی قشنگه اما از دور شلوغه...

حالا دلم میخاد وسایلمو طوسی و زرد کنم...اما خب پرده امو گرون گرفتم یک سال پیش...کاغذم ۸ ماهه کردیم...

مبلامم جنس چوبش خ خوبه و معرق هست.میخام بدم رویه اشو عوض کنن چوبشم نقره ای صدفی کنن...کاغذامم عوض کنم.کابینتامم دوس ندارم.سفید دوس دارم...خونه رو صفر خریدیم از همون اول دوسش نداشتم اما چون تو شروع گرونی ها بود زود خریدیم که گرونتر از این نشه.اشپزخونش نسبت به مساحت خونه بزرگه...اتاق بچه هامم بزرگه..اما پذیراییش بزرگ نیست و یه دست مبل جا شده...

به شوهرم میگم عوض کنیم خونه رو .میگه خیلی درد سر داره کلی پول کمیسیون باید بدیم و اثاث کشی و ...

حالا پول دستمون بیاد فرشامم میخام عوض کنم ان شالله.فک کنم ده تومنی رو شاخشه تغییر دکور خونم.تازه بجز کابینت ها😞

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد