2777
2789
قطعا سلیقه بانوی ایرانی زبانزدهمه است ومن تازه عروس به گرد شماهم نمیرسم ممنون میشم نظراتتون روبدونم ...

ماشالله وسایل خیلی خوشگلی داری و انشالله خوشبخت بشی

جسارتا نظرم رو بگم؟؟

اگه امکانش رو داری تلویزیون رو از جلوی پنجره و شوفاژ بردار و بذار جلوی دیوار و مبل رو بگذار جلوی پنجره

( تو زمستون که شوفاژ رو روشن‌کنی، واسه تلویزیون ضرر داره، نور از پشت پنجره هم چشم رو‌واسه دیدن تلویزیون اذیت میکنه)

و اينم اتاق دخترم اسي عكسا خيلي دير لود ميشه

من دارم سرویس خواب میخرم میشه بگی سرویس خواب دخملت رو از کجا خریدی ؟ و شامل چه چیزایی هست و قیمتش رو هم بگی لطفا؟ 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ندیدم عزیزم من بعد قضیه مریضی مادرم یخورده که تحقیق کردم متوجه شدم مواد غذایی هامونم دستکاری شده ...

واااای من چند روز پیش یه چیز وحشتناک فهمیدم . یا شوهرم رفته بودیم تجریش من هوس بلال کردم گفتم بریم بلال بخوریم . شوهرم بلال ایرانی دوست داره هر جا رو گشتیم سر تا سر بلال ایرانی نداشتن یکی گفت خانم نگرد بلال ایرانی نیست اینا هم به اسم بلال مکزیکی میاد ولی در اصل تراریخته هستن و برای خوراک دام وارد میشن . البته قبل از اینکه اینو بگه متاسفانه یکیش رو خورده بودم و از مزه اش بگم اونقدر شیرین بود که انگاری داری مربا میخوری مگه میشه بلال اینقدر شیرین باشه . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
خخخخخ😂😂😂😂همه ذوق میکنن  مرسی گلی😘

💃💃💃یه روز قبل عروسیت من میرم تعیین جنسیت😍😍😍مبارک باشه عروسیت خواهرییی😙😍خوشبخت بشییییی💚💑

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
ماشالله وسایل خیلی خوشگلی داری و انشالله خوشبخت بشی جسارتا نظرم رو بگم؟؟ اگه امکانش رو داری تلویزی ...

ممنونم خانومی

بله حق باشماست اما مبل چون سه نفره است اینجا جا نمیشه

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤