2777
2789

یه چیزی میگم‌ناراحت نشین بعضیا خونه هاشون خیلیییی کوچیکه اخه مجبورین مبل بزارین یکم دور و برتونو خلوت کنین تا خونتون بزرگتر دیده بشه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه چیزی میگم‌ناراحت نشین بعضیا خونه هاشون خیلیییی کوچیکه اخه مجبورین مبل بزارین یکم دور و برتونو خلو ...

خانومی من تازه عروسم نمیشد برای جهیزیه ام مبل نگیرم

ان شاالله خونه بزرگ ترمیگیریم به امیدخدا

خونه کوچیکه اما پرازمهرومحبت وعشق،ماهم که فعلا بچه نداریم

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
یه چیزی میگم‌ناراحت نشین بعضیا خونه هاشون خیلیییی کوچیکه اخه مجبورین مبل بزارین یکم دور و برتونو خلو ...

آخه مبل نباشه که نمیشه...الان من به شخصه رو زمین نمی تونم بشینم به علت دیسک کمر .یه مدت خونم مبل نبود اطرافیان میومدن خونمون خیلی براشون سخت بود نشستن رو زمین.چون اکثرا کمردرد داریم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
خانومی من تازه عروسم نمیشد برای جهیزیه ام مبل نگیرم ان شاالله خونه بزرگ ترمیگیریم به امیدخدا خونه ...

به سلامتی گلم ان شالله بهترشو بکیرین من نمیدونم چرا اینجوری ام از خونه شلوغ بدم کلا تیک میگیرم اعصابن بهم میریزه الان خونه خودم بزرگه البته مستاجریم ولی مبل نمیذارم حالمو بد میکنه شلوغی وایییییی

به سلامتی گلم ان شالله بهترشو بکیرین من نمیدونم چرا اینجوری ام از خونه شلوغ بدم کلا تیک میگیرم اعصاب ...

شماکه جوونی ماشاالله بهتره زمین نشینی خانومی

مادرمن هم اینجوریه اصلا بامبل میونه نداره

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
آخه مبل نباشه که نمیشه...الان من به شخصه رو زمین نمی تونم بشینم به علت دیسک کمر .یه مدت خونم مبل نبو ...

وای جدی باز من رو مبل ک میشینم انگارم علیو دلم میخاد لم بدم رو زمین 😣😣شوهرم کارگاه مبل داره میگه ابرمون میره هرکی میاد خونمون مبل نداریم میگن کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره ولی من رضایت نمیدم مبل بیاد تو خونم شلوغع میشه 

قطعا سلیقه بانوی ایرانی زبانزدهمه است ومن تازه عروس به گرد شماهم نمیرسم ممنون میشم نظراتتون روبدونم ...

ترکیب رنگ ها عالیه . مدل و رنگ پرده ها ارامبخش . تزیینات هم ب اندازه و قشنگ . مبلمان ساده و شیک مبارک باشه  بدل خوش

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
سلام خانوما کسی اینجا به لطف خداوباذکرگفتن خانه دارشده؟ نذرونیاز

لطف خدا که صد در صد باید باشه و اصل قضیه هست ولی به نظر من به جای نذر و نیاز باید همت و پشتکار داشت 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی