2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی خریدین ؟ الانم قیمتش همونه به نطرتون؟ واینکه راضی هستین برای نظافتش مشکلی نیست؟

من تو پاییز خریدم الان قیمت ها و نمیدونم 

ولی تازه یک ماهه نصب کردم و استفاده میکنم به نظر که مشکل نمیاد تمیز کردنش

عزیزم پاک کردم

اخه هر چی صفحه ها رو رفتم ندیدم گفتم نکنه کوری گرفتم😁😁😁

اوکی عزیز دلم 😘❤️

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد

استاتر عزیز پیشنهاد من اینکه رفتی خونه خودت(۱) پرده سفید بگیری که فضای خونت از تیرگی دربیاد ،(۲)اینکه اگه میتونی فرش حالت شبیه بهم انتخاب کن مثلا اگرحال خونت بزرگتره  یه ۱۲ متری دیگه از همین فرشت بخری ،(۳)مبلت هم رنگ روشن بردار اگه میترسی کثیف بشه زمانی مهمون ندارین کاور بزاری رو نشیمن مبلت ،پیشنهاد من بود البته ،خونتون هم مبارک باشه به سلامتی استفاده کنین ان شالله 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
اینم کاناپه 

چقد خوشرنگن

کوسناشم عالیه ❤️❤️❤️

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد