2821
2789
عنوان

لکه بینی

54 بازدید | 15 پست

سلام من نقریبا یه ساله لکه بینی دارم هرچی ازمایش میدم همه چی خوبه هی قرص میدن برا تنظیمش اما بدتر میشم  نمیدونم چیکار کنم خسته شدم شما راهکاری ندارید؟؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اواخر آبان تا اواخر اردیبهشت مثل شما بودم لکه بینی مداوم قطع نمیشد ۴ بهمن لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم که تبدیل شد به خونریزی مداوم که حتی با دوفاستون و ال دی نهایتا میشد لکه بینی .خداروشکر اردیبهشت که پریود شدم خوب شدم .من سه روز آخر پریود رو عنبرنسا دود دادم نمیدونم موثر بود یانه چون همونموقع  خوب شدم

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

سونو بده شاید فیبروم داری یا کیست

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
من از اواخر آبان تا اواخر اردیبهشت مثل شما بودم لکه بینی مداوم قطع نمیشد ۴ بهمن لاپاراسکوپی هیستروسک ...

خدا کنه با همین عنبر نساخوب بشه 

سونو شکمی پیش کسی که تو کارش تبحر داره

یعنی با پشکل الاغ همون که بهش میگن عنبر نسا میخواهید خودتون رو درمان کنید ؟؟؟؟؟ متاسفم 

برا عغونت واقعا فایده دار. یا حتی بعد زایمان با ژل قییمت بالا دختر دایم خوب نشد با همین خوب شد