2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
خخخخ مندوست دارم بعدش خنده خنده بزنم گرونه اما میارزه شبیه دندونای بازیگرا میشه.اونموقست ک واقعا حس ...

آره خیلی خوب میشه ولی کامپوزیت هم کلی رسیدگی میخواد بعدش ولی بازم می ارزه

راستی شما چقد دادی؟

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️
آره خیلی خوب میشه ولی کامپوزیت هم کلی رسیدگی میخواد بعدش ولی بازم می ارزه راستی شما چقد دادی؟

من بهمن 96 شد 7 تومن. الان طرفای نه تومن شده.البته اینا فقط قیمت قرارداده بمان ک چقد لعدا براکت میشگنه و هزینت زیاد میشه.

راستی ب دکترت بگو دندونای اسیاب عقبت رو.بجای براکت معمولی قالب بذاره ک نشکنه.چون اون دندونا فشار غذاخوردن روشونه احتمال شکستگی براکت بالاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه باید بعدش کامپوزیت کنم بخاطر اینکه دندون نیش یعنی دو رو ندارم .دندون سه رو شبیه دندون دو درب ...

تصحیح میکنم دندون نیش رو دارم دندون پیشین جانبی رو ندارم مادرزادی😑نمیدونم حکمت خدا چی بوده البته ارثیه

من بهمن 96 شد 7 تومن. الان طرفای نه تومن شده.البته اینا فقط قیمت قرارداده بمان ک چقد لعدا براکت میشگ ...

عه خوب شد گفتی بهش میگم مرسی عزیزم