2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
نه چیزی نگفت من تازه مادرزادی دوتا دندون بالا کم دارم و دندونام فاصله داره الان عکس میدم

اهان چون من برعکس تو فکم کوچیکه و دکتر کفت چهاتا دندون بکشم. ماهی ک چهارتاشو باهم کشیدم جهنم رو ب چشمم دیدم. چهارتا دندون سالم ک بزور ریشه هاشون درمیومد. اونم توی یه ماه.منم دندونام ظاهرشون مرتب بود اما داشتن ب فکم فشار میاوردنو لثم درد میکرد. هنوز هم این پروژه ادامه داره  

من تازه رفتم تو سی سال.برچی دیر باشه مگه شما چندسالتونه

من ۳۴ سالمه.اون موقع که میومدن خواستگاریمو و باید خوشگل میشدم نکردم.الان که یه بچه هم دارم فایده نداره که

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۴ سالمه.اون موقع که میومدن خواستگاریمو و باید خوشگل میشدم نکردم.الان که یه بچه هم دارم فایده ندا ...

مهم دل خودته و حسی ک ب چهرت پیدامیکنی. هرچند باید حوصله داشته باشی. من هنوز سیم تو دهنمه و کلی راه مونده. یک سال و نیم هم گذشته

چقد هزینه ارتودنسیت شد عزیزم؟ منم قصد دارم ارتودنسی کنم ولی قبلش فک کنم باید دندونای خرابو درست کنم ...

۶میلیون عزیزم ولی خوبیش اینه که تو دوسال پرداخت میکنی

اولش دکتر برات عکس مینویسه که بندازی بعد خودش تشخیص میده چیکار کنی

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️
من ۳۴ سالمه.اون موقع که میومدن خواستگاریمو و باید خوشگل میشدم نکردم.الان که یه بچه هم دارم فایده ندا ...

چه ربطی داره عزیزم منم الان یه بچه ۶ساله دارم 

آدم باید تو هر سنی که میتونه به خودش و زیباییش برسه

۶میلیون عزیزم ولی خوبیش اینه که تو دوسال پرداخت میکنی اولش دکتر برات عکس مینویسه که بندازی بعد خودش ...

اخه من از یکی از دوستام شنیدم که باید قبلش دندوتای خرابتو درست کنی منم دندونام میخوام پیش یکی درست کنم پیش یکی دیگه ارتودنسی کنم نمیدونم مشکلی داره یا ن

اخه من از یکی از دوستام شنیدم که باید قبلش دندوتای خرابتو درست کنی منم دندونام میخوام پیش یکی درست ک ...

نه هیچ مشکلی نداره. منم دکترم تخصصش فقط ارتودنسیه و.کار ترمیم دندون نمیکنه. گفت برو تموم دندونای پوسیده رو ترمیم کن و بیا

شما کارت خیییلی راحت تر ازمنه فقط مرتبشون میکنه  من باید جای خالی دندونای کشیده شده روهم پرکنه

من تازه باید بعدش کامپوزیت کنم بخاطر اینکه دندون نیش یعنی دو رو ندارم .دندون سه رو شبیه دندون دو دربیارن وگرنه شبیه خون آشاما میشم😂😂

اخه من از یکی از دوستام شنیدم که باید قبلش دندوتای خرابتو درست کنی منم دندونام میخوام پیش یکی درست ک ...

نه مشکلی نداره آره دیگه اگه پر کردنی و عصب کشی داشته باشی قبلش باید انجام بدی

من تازه باید بعدش کامپوزیت کنم بخاطر اینکه دندون نیش یعنی دو رو ندارم .دندون سه رو شبیه دندون دو درب ...

خخخخ

مندوست دارم بعدش خنده خنده بزنم گرونه اما میارزه شبیه دندونای بازیگرا میشه.اونموقست ک واقعا حس میکنی ارتودنسی به این همه دردسرش میارزه