4 ساله ازدواج کردم و 31 سالمه، یه مدته به بچه دار شدن فکر میکنم ولی هر بیشتر فکر میکنم کمتر به نتیجه میرسم از طرفی تنبل شدم و حوصله بچه و سختی هاشو ندارم از طرفی هم دیگه داره دیر میشه اگر بچه میخوام باید بیارم کمکم کنید
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
شما همین الانم شروع کنید معلوم نیست فرداش باردار بشید عزیزم
روحتونو اماده کنید و زودتر اقدام کنید
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بگو اگه بیشتر جلوگیری کنیم اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشیم دیرتر حل میشه و ببین چقد نازایی زیاد شده ...
من با همین حرفا شوهرمو قانع کردم
و الانم سه ساله که منتظرم و هنوز ک بچه دار نشدم 😔😔😔
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین