4 ساله ازدواج کردم و 31 سالمه، یه مدته به بچه دار شدن فکر میکنم ولی هر بیشتر فکر میکنم کمتر به نتیجه میرسم از طرفی تنبل شدم و حوصله بچه و سختی هاشو ندارم از طرفی هم دیگه داره دیر میشه اگر بچه میخوام باید بیارم کمکم کنید
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شما همین الانم شروع کنید معلوم نیست فرداش باردار بشید عزیزم
روحتونو اماده کنید و زودتر اقدام کنید
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بگو اگه بیشتر جلوگیری کنیم اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشیم دیرتر حل میشه و ببین چقد نازایی زیاد شده ...
من با همین حرفا شوهرمو قانع کردم
و الانم سه ساله که منتظرم و هنوز ک بچه دار نشدم 😔😔😔
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین