سايورا مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2352 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست امروز از اول صبح بهم ريختم🙁☹️ داشتم با نامزدم حرف ميزدم گفتم ميخوام عصري با دوستم برم بيرون اون ميخواد بره دكتر متخصص پوست، نه گذاشت نه ورداشت يهو گفت عههه اون چرااا اونكه پوستش مثل آينه صافه😡😡😡😡چرا من بايد با اين حرف اينطوري حرص بخورم!! 1398/03/29 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سايورا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2352 از دوستات پیش نامزدت نگو آخه بگو چيكار داري بگي دكترِ چي ميره! هموون🙁
zahrakhanooomi عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 5385 اوهوم🥺 ناراحتم كه اين حرف چرا از دهنش پريد🥺 بروش نیاردیگه از دوستات چیزی نگو جلوش ن تعریف کن ن هیچی بعدم از این مطالب ک هست تو اینستا و اینا ک درباره اینجور چیزا هست ک از خانومت تعریف کن فلان هرچند وقت یبار براش بفرست خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2313 منم بودم حال نمیکردمولی خیلی هم حساسش نکن که فکر کنه نقطه ضعفته خدایی نکرده بعدها بخواد استفاده کنه از این جریاناز خانم های دیگه جلوی همسرت صحبت نکن وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
سايورا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2352 بروش نیار دیگه از دوستات چیزی نگو جلوش ن تعریف کن ن هیچی بعدم از این مطالب ک هست تو ا ... حتمننن همين كارو ميكنممررسيي😘🌻🥰🥰
سايورا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2352 منم بودم حال نمیکردم ولی خیلی هم حساسش نکن که فکر کنه نقطه ضعفته خدایی نکرده بعدها بخواد استفاده کن ... چشم عزيزممررسي