2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تاپیکای اینجوری تموم نمیشن؟والا بلا اسلام اینچیزا رو ندارم سر کتاب و فلان ! کسی که نماز میخونه ...

یکی از مبحث های متون فقه ما در دانشگاه هم در مورد سحر و جادو‌ بود 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
یکی از مبحث های متون فقه ما در دانشگاه هم در مورد سحر و جادو‌ بود 

اسلام سر کتاب و طالعه بینی نداره اینا ارتباطی به دین نداره به اسم دعا فروخته میشه بازم میگم ربطی نداره ! پیامبر ورق و کاغذ دستش بود دعا مینوشت برا بقیه؟

اسلام سر کتاب و طالعه بینی نداره اینا ارتباطی به دین نداره به اسم دعا فروخته میشه بازم میگم ربطی ندا ...

منم همین رو میگم اصلا بهدسرکتاب و دعا اعتماد ندارم چون میدونم کارردینی نیست همش وعده ولی میخوام بدونم با قرانوخوندن حل میشه  

اونقدر ک ...ب دوستم گفتم کار خوب سراغ داشتی بهم بگو 

دوستم میگ    باید طلاق تو رو از شوهرت بگیریم اون شوهر برای تو نمیشع .. ب چ دردی میخوره .... اون زنه ن مرد ...

نکنه تو شبا میری سراغش ن اون .... دلم گرفت ... گفت دوست پسر من   بخاطر اینکه کارش دو شیفته بود و یک شب درمیون خونه بوده از کارش زده بیرون تا هم بره جایی ک درامدش بیشتر باشه و هم این ک عید اومد خواستگاریم و عروسی گرفتیم .. من شبا تنها نمونه  تو خونه میگ دلم نمیاد تو تنها باشی .‌ اونوقت شوهرتو هیچ غلطی نمیتونه کنه . همشم تو خونه تنهات میذاره .. محبتم ک نداره پس ب چ درد چ گوه..ی میخوره 

خیلی دلم شکست ... دارم گریه میکنم ب حال بدبختیم  از شوهرم بدم اومد ک سرشکسته ام کرده 

میشه بگی چی میگفتن؟ برای باطل کردن چه سوره یا آیه ای مجربه؟

عزیزم چیزی نمیدونم 

ولی اونایی که میرن برای زندگی دیگران جادو میگیرن ادمتی شیطانی هستن 

و‌ نه در دنیا نه اخرت هیچ جایگاهیی ندارن چه اونی که جادو‌ رو میده چه اونی که میگیره طبق حدیث‌‌شریفه

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷