2777
2789
عنوان

فاصله بین لب و بینی بعد عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 10340 بازدید | 56 پست
ولی بچه ها عملم خیلی خوب بود اصلا درد نداشتم

دقیقا منم اینجوری بودم هیچی حس نکردم

ولی روز اتل فشنگ بشور خیس خیس بشه کف بزن نرم شه راحت دربیاد

واسه من ترسیدم بیفته نذاشتم زیاد خیس بخوره موقع برداشتن درد داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=94257333]خوبه ک تازه اول راهی دختر ورمات بیشتر میشه  هرچی دقت کنی حساستر باشی بدتره مبار ...

من چون روز ۵ تامپون برداشتن یکم بیشتر ورم کردم لپام  ورم کرد اصن جویدنی نخور 

روز دوم و سوم خیلی شدید میشه ورماا

من چون روز ۵ تامپون برداشتن یکم بیشتر ورم کردم لپام  ورم کرد اصن جویدنی نخور  روز دوم ...

از دیرور فقط اب میوه و چندقاشق سوپ خوردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
از دیرور فقط اب میوه و چندقاشق سوپ خوردم

گوشت میکس مرغ میکس میتونی بخوری

پای مرغ و بوقلمون بگیر یکی استخوناشو جدا کنه بخوز نرمه

ابمیوه زیاد بخور اب کرفس بخور یخ بذار 

جویدنی نخور فعلا برنج مرنج 

مبارک باشه خیلی دوس دارم ببینم چه شکلی شده دماغت اخه قبلن عکستو دیدم اگه میشه عکستو بینی تو بزار بیا ...

گلم الان که اتل روشه و زیر چشمام کبودشده و ورم دارم

ولی اتلو برداشتم چشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پیش کی عمل کردی 

دکتر رضایی

عزیزم فاصله لبوبینیت درست شدبرامنم عمل کردم دق میکنم خیلی فاصله داره میاددماغ پایین 😢

اره میاد پایین اصلا نگران نباش