2777
2789
عنوان

برادرم میخواد هدیه بده به عشقش

229 بازدید | 27 پست

برادرم هفت ساله با یه خانوم در ارتباط هستن خیلی همدیگرو دوست دارن ،چند روز دیگه سالگرد دوستیشون هست چی براش بگیره که هم باکلاس باشه هم دختره خوشش بیاداخه یکم مشکل پسنده ،خانومه بیست و شش سالشه و دانشجو هستن،بنظرتون نقره بخره بد نیست؟میخواست یه انگشتر خیلی ظریف طلا بگیره اما حداقل یک ملیون و پونصد درمیاد ،من گفتم نقره بگیره به نظر شما چی خوبه،خیلی براش مهمه خانوادمون در جریان رابطشون هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نقره خیلی خوبه

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
ادکلن خوب اگر میتونه یه نیم ست ظریف و شیک نقره کیف پول و چیزای فانتری کادویی شیک هم میتونه

نیم ست نقره با روکش طلا سفید تقریبا ششصد هفتصد میشه ،منم همینو پیشنهاد دادم ولی اگه از مدلش خوشش نیاد چی

نیم ست نقره با روکش طلا سفید تقریبا ششصد هفتصد میشه ،منم همینو پیشنهاد دادم ولی اگه از مدلش خوشش نیا ...

طرحای ظریفو اکثر خانوما میپسندن

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤