2777
2789
عنوان

سحرو جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیاد اعتقاد ندارم به این چیزا ولی نماز چون برای حضرت فاطمه هست و سوره های قرآن هست حتما حتما میخو ...

سلام شروع کردی نمازو؟؟

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
سلام استارترعزیز.من میخام این نمازو شروع کنم.فقط تفسیرخوابها رو ازکجابایدبفهمم؟

برام پیام بذار بهت میگم

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
بچه ها این نماز خیلی خیلی قویه فقط باید ۱۴ شب پشت سرهم بخونین اصلا هم قطع نکنین چون خطرناکه واستون ب ...

سلام وسطای دوره 14 روزه نماز پریود بشیم چی؟

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین
چرا با اعتقاد برای اینکه زندگی ابجیت اگه به دلیل سحرو جادو و طلسم اینطوری شده یا هر دلیل ماورایی دیگ ...

من چندین روز پشت سر هم سوره بقره گوش کردم.دو  تا جن زن تو خواب دیدم یکیشون کوتاه تر و پیرزن سیاه پوش بود چادر مشکی داشت و یه سگ سفید که فرستادش تو اتاق کار و اتاق خواب خونم.من به اون یکی زنه که لباساش عادی بود گفتم جلوی سگ رو بگیره رفت اون سگو بیاره بیرون بعد گفت اون اتاق همینجوریش کثیف هست

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین
بچه ها این نماز خیلی خیلی قویه فقط باید ۱۴ شب پشت سرهم بخونین اصلا هم قطع نکنین چون خطرناکه واستون ب ...

من قبلا این نماز رو شنیدم

ولی هیچ جایی ندیدم که بگن ۱۴ روز

گفته شده فقط یه بار

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه