2777
2789
عنوان

سحرو جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 49 پست
من مطمئنم برا زندگی خواهرم دعا کردن واقعا تا پای طلاق رفت😢😢

طلاق نگرفت؟؟؟

شروع کن به نیتش بخون بدون معطلی اگه زندگیش واقعا واست مهمه ...فقط عجله کن...بینش وقفه اصلا ننداز 

بین نمازها و روزهاش

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاق نگرفت؟؟؟ شروع کن به نیتش بخون بدون معطلی اگه زندگیش واقعا واست مهمه ...فقط عجله کن...بینش وقفه ...

نه عزیزم خداروشکر طلاق نگرفت ولی با خونوا ه همسرش کاملا قطع رابطه هست

❤خدایا سپاسگذارم که برای مصاحبه کاری دعوت شدم❤
چرا خطرناکه؟ چه زمانی بخونیم‌؟

چون اگه طلسمو جادو داشته باشه وسطش قطع کنی موکل جادو به ابجیت اسیب میزنه بدون وقفه باید تا ۱۴شب بحونی براش تو خواب همه چیو بهت نشون میدن

چون اگه طلسمو جادو داشته باشه وسطش قطع کنی موکل جادو به ابجیت اسیب میزنه بدون وقفه باید تا ۱۴شب بحون ...

من زیاد اعتقاد ندارم به این چیزا ولی نماز چون برای حضرت فاطمه هست و سوره های قرآن هست حتما حتما میخونم❤

من زیاد اعتقاد ندارم به این چیزا ولی نماز چون برای حضرت فاطمه هست و سوره های قرآن هست حتما حتما میخو ...

چرا با اعتقاد برای اینکه زندگی ابجیت اگه به دلیل سحرو جادو و طلسم اینطوری شده یا هر دلیل ماورایی دیگه بخون که باطل بشن اونوقت تو خواب که بهت هم سحرو جای سحر هم سحر کننده و جادوگر هم طالب سحرو نشون بدن اونوقت اعتقاد پیدا میکنی به این مسائل این نماز خیلی قوی هست چیزایی که تو خواب بهت نشون میدن چه جادوگر چه سگو گربه و جکوجونور همرو بیا برام بگو بهت میگم تفسیرو معنیشو واینکه سحرو جادو داره یانه

چرا با اعتقاد برای اینکه زندگی ابجیت اگه به دلیل سحرو جادو و طلسم اینطوری شده یا هر دلیل ماورایی دیگ ...

چشم حتما از فردا شردع میکنم به خوندنش فقط زمان خاصی برای این نماز هست یا هروقت خوندم میشه؟

چشم حتما از فردا شردع میکنم به خوندنش فقط زمان خاصی برای این نماز هست یا هروقت خوندم میشه؟

سعی کن قبل خواب بخونی و بخوابی ایت الکرسی هم بخون تا خوابت یادت بمونه دوتا سه تا بخون ایت الکرسی

سعی کن قبل خواب بخونی و بخوابی ایت الکرسی هم بخون تا خوابت یادت بمونه دوتا سه تا بخون ایت الکرسی

حتما انشالله مشکلت حل بشه دعا کن زندگی خواهرم روبراه بشه خونواده شوهرش خیلی باهاش بد کردن خدا خودش جوابشونو بده😢

حتما انشالله مشکلت حل بشه دعا کن زندگی خواهرم روبراه بشه خونواده شوهرش خیلی باهاش بد کردن خدا خودش ج ...

اتفاقا همین نمازو که خوندی اگه واقعا بهش ظلم کرده باشن و نیت کنی ظلمشون بخودشون برمیگرده

و شدیدا تنبیه میشن نمیدونی چقدر موکلان این نماز قدرتمندن ...

توروخدا ترسناک نباشه😶😶

خخخ نه بابا مگه نماز هم ترس داره 

ارتباط با خداس دیگه 

موکل هم همون فرشتگان خدا هستند نه جن😂

خخخ نه بابا مگه نماز هم ترس داره  ارتباط با خداس دیگه  موکل هم همون فرشتگان خدا هستند نه ...

ممنون گلم حتما شروع میکنم انشالله مشکلش حل بشه😍