2777
2789
عنوان

کلر دیاز پوکساید

20878 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

کسی اینجا هست خودش یا اطرافیانش این قرص رو خورده بلشه؟

دکتر برای اضطراب و بی خوابیم تجویز کرده ولی چون عمومی هست شک دارم بخورم یا نه؟

خوبه عزیزم ولی به مرور زمان وابستگی میاره

اگه میتونی داروهای گیاهی رو جایگزین کن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

اووووه

یه قرص فوق العاده ضعیفه

چقدر خطرناک برخورد می کنید 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پدر اونیکه این قرص و ساخت بیامرزه

برا من که خیلی موثره تو مواقع عصبی زندگیم

آرومم میکنه

البته برا من خواب آور نیست ولی دوستم میخوره سریع خوابش میگیره

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خوبه عزیزم ولی به مرور زمان وابستگی میاره اگه میتونی داروهای گیاهی رو جایگزین کن

اتفاقا سه ماه داروی گیاهی خوردم حجامت کردم کلی بادکش زدم هیچی به هیچی

خدا پدر اونیکه این قرص و ساخت بیامرزه برا من که خیلی موثره تو مواقع عصبی زندگیم آرومم میکنه ال ...

ینی فقط وقتی عصبی میشی میخوری؟؟؟؟

ولی به من گفت شبی یه دونه

اتفاقا سه ماه داروی گیاهی خوردم حجامت کردم کلی بادکش زدم هیچی به هیچی

داروی ضعیفه و بیشتر با قرص ففول تجویزش میکنن ولی شدیداً اعتیاد آوره

گرمیجات مصرف کن یک شب در میون گل گاوزبان با لیمو تازه و یه قاچ سیب 

عرق بیدمشک و بهار نارنج 

شربت زعفرون 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

نه وابستگی که نداره

خواب آورم نیست 

ولی کمی آرومت می کنه

اگه خیلی آمپر نچسبونده باشی😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

چند میلی گرمه؟

5 یا 10

روزی چن تا؟

داروی ضعیفه و بیشتر با قرص ففول تجویزش میکنن ولی شدیداً اعتیاد آوره گرمیجات مصرف کن یک شب در میون گ ...

اتفاقا ففول هم داده چون فقر اهنم دارم

عرقیجات هم گلاب و بیدمشک و نسترن همین الانم میخورم

ینی هر شب بخورم وابسته نمیشم؟؟؟از ترکش میترسم چون قبلا لورازپام با بدبختی و مرگ ترک کردم

اون خواب اور قویه ...

بخور اما گاهی...

بخدا الان مطب دکتر مغز و اعصابم زده ب سمت چپ بدنم.بابا بیخیال ریلکس کن.گیاهی بخور ریلکس کن...‌قرص بالاخره خوب نیس ریلکس کن😁خلاصه بیخیال...

بخودت تلقین کن بی قرصم قادری خودتو اروم کنی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡