2821
2789

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

توبه جای کاکائو وانیل بزن .اول مواد خشک رو باهم الک کن بریز تو یه ظرف بعد تخم مرغاتو باهم زن بزن تا کف کن بعد شیر اضافه کن دوباره رو دور تند هم بزن وبعدش روغن یه نکته مهم وقتی میخوای مواد خشک رو بریزی داخلش قشنگ هم بزن که به خورد هم بزن تا بافت خوبی داشته یاشن .بعدش بزار تو قالبت بزار تو فر اگرم تو قابلمه میزاری نیم ساعت اول حرارت بالا (شعله پخش کن باید باشه)بعدش کم کن وشعله رو عوض کنق قابلمهرو هم چرب کن .

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا تخم مرغو با یه پیمانه شکر و کمی وانیل بزن رنگش روشن و کشدار شه سه چهارم پیمانه شیر و سه چهارم هم روغن بریز بزن یکو نیم پیمانه آردو دوق چای خوری بکین پودر و سه بار الک کن همرو قاطی کن مخلوط شه بریز تو قالب چرب شده و آرد پاشی شده بزار تو فر از قبل گرم شده با دمای بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ درجه ۴۵ تا یک ساعت

خیلی پنبه ای وپوکه با خامه یا گاناش یا میوه هم تزیینش کن

💏
ممنون دوست عزیز

خواهش میکنم عزیزم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792