2777
2789
عنوان

فامیل شوهر 🤐🤐😤😤😤😤

299 بازدید | 8 پست

خواهر شوهرم و جاری بزرگم دختر بزرگ شون هم سن من هستن و ببینید دیگه تو چه سنی هستن هنوز با من بحث میکنن بنظرتون حسودی میکنن یا خود شیرینی حالا اینا ب کنار مادر شوهرمم با من بحث میکنه من هر کاری میکنم اونا هم کپی میکنن 😑😑😐😐

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالم جاری خواهرشوهری سن وسال نمیشناسه عزیزم😊

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حساسی شاید چون این اختلاف سنی رو‌منم دارم ولی نقش مادر دارن و تورپ حا دخترشون میدونن شاید حساسی خی ...

ن بابا مثلا امروز شوهرم از سر کار چند تا وسایل اورده بود خونه میدونستم میخواد چند تاشونو به مادر شوهرم (زن عموم )بده از دست شوهرم گرفتم گذاشتم پشت در مادر شوهرم گفت منم مثل شما پاشم وسایلتم و قایم کنم 😐😐

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
آخ دقیقا جای مادرمه خودشو با من مقایسه میکنه همش 

جاری و خواهر شوهر منم با دختراشون همسنم ولی 

ن بابا مثلا امروز شوهرم از سر کار چند تا وسایل اورده بود خونه میدونستم میخواد چند تاشونو به مادر شوه ...

حرص نخور و‌نکته بین نباش بشنو‌و فراموش کن

نکته سنج شی خودت فقط پیر میشی و یا اینکه اون لحظه جواب بده

بگو

من قایم نکردم که