2821
2789
عنوان

واکسن یکسالگی

1369 بازدید | 5 پست
سلام
19 اردیبهشت نوبت واکسن یکسالگی دخترم بود که متاسفنه نتونستیم بزنیم گفتند نوبت بعدیش 25 ام این ماهه. 25 ام هم ما داریم میریم مسافرت میخواستم بدونم که
1- این واکسنو میشه تو شهر دیگه ای هم زد موقع مسافرت
2- همه جا روز خاصی این واکسنو میزنن؟؟
3- تا چه قدر اگه دیر بشه اشکالی نداره؟
یاس عزیز هر مرکزی یه روز خاص خودش رو داره . بهتره که بری و قبل از 25 اردیبهشت واکسنش رو بزنی ، به مراکز دیگه مراجعه کن. در ضمن ممکن تو مسافرت اذیتت بکنه و معلوم نیست که بتونی مرکزی رو تو اون شهر پیدا کنی یا نه؟ من خواهرم واسه خواهرزاده ام واکسنش رو قرار بود آخر اسفند بزنه و دکتر بهش گفت برو بعد از تعطیلات عید بیا و مشکلی نیست. البته خواهر زاده ی من الان 5 سالشه و این موضوع 5 سال پیشه
عزیزم واکسن یک سالکی سرخکه تا ١٠ روز هم اشکالی نداره خوب بزن بعد برو جون یه دونه واکسن برای جند نفر استفاده میشه معمولا هفته ای یک روز میکن که همه برن بزنن و تب و درد هم نداره فقط دو هفته بعد کمی علایم سرماخوردکی داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم واکسن یک سالکی سرخکه تا ١٠ روز هم اشکالی نداره خوب بزن بعد برو جون یه دونه واکسن برای جند نفر استفاده میشه معمولا هفته ای یک روز میکن که همه برن بزنن و تب و درد هم نداره فقط دو هفته بعد کمی علایم سرماخوردکی داره
واکسن ام ام آر که یکسالگی می زنن، اکثر مرکزهای بهداشت فقط یه روزای مشخصی این واکسن براشون میاد. هر روز اینو ندارن. برا همین می گن فلان تاریخ بیا.
بهشون زنگ بزن بگو همچین مشکلی دارم، ببین می تونن به یک مرکز دیگه معرفیت بکنن بری اونجا بزنی.
اگر نشد با دکترش تماس بگیر ببین چی می گه، شاید اجازه داد بعد از اینکه برگشتین بزنین.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز