2777
2789
عنوان

درد معده در حد مرگ

1171 بازدید | 34 پست

دارم میمیرم . درد تموم شکم و پشتمو گرفته .. هر چند دقیقه نفسم بند میاد .

خدایا کی این درد تمو میشه .از دست دکترایی که ساختی هیچی بر نمیاد خودت شخصا رسیدگی کن لطفا 

یه راهی بگید دردم کم شه 

دارو اثر نکرد . امپول راینیتیدین دارم ولی کسی نیست بزنه 

درد معده روانیم کرده دیگه 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو درمانگاه یکی آمپولو واست بزنه

رفتم دو سه روز پیش .چندتا امپول داده موقع درد بزنم . بردم میگم بزنید میگه پزشک باید بگه یعنی دوباره برم ویزیت شم درمانگاه ها هم فقط دنبال پول ان بخدا اعصاب برام نزاشتن . دو تا قرص ۳۰۰ میلیش رو خوردم اثر نداره

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
عزیزم کپسول امپرازول برو بگیر البته باید ناشتا بخوری بگیر بخور شاید اثر کرد

باورت نمیشه ولی لانسوپرازول ۴۰ میخورم . فکر کنم دیگه هیچ چی جواب نده تا بمیرم 😭😭😭😭

قرصشو نداری؟

دو تا ۳۰۰ میلی اش خوررم ولی انگار نه انگار 😭😭😭

دو تا ۳۰۰ میلی اش خوررم ولی انگار نه انگار 😭😭😭

ی چیزی میگم سعی کن انجام بدی

یکماه، روزی 3لیوان آب هویج تازه بخور

صبح، ظهر، شب

سعی کن خودت آبشو بگیری، سر یکماه حالت خوب میشه

من زخم معده داشتم رفتم پیش ی طب سنتی اینو تجویز کرد، الان چند سال گذشته شاید دو سالی ی بار من معدم درد بگیره اونم خفیف 

✋️
منم لانسوپزازول خوردم بدتر شدم.دیروز هم امپول رانتیدین زدم

دل درد هم داری ؟ من دلم خیلی درد میکنه . تو این گرما منِ گرمایی از درد عرق سرد رو تنم نشسته 

این چه زندگیِ اخه 

ی چیزی میگم سعی کن انجام بدی یکماه، روزی 3لیوان آب هویج تازه بخور صبح، ظهر، شب سعی کن خودت آبشو ب ...

تو الان بگو زهر افعی بخوری خوب میشی میخورم ‌هویج هم دارم اتفاقا

باورت نمیشه ولی لانسوپرازول ۴۰ میخورم . فکر کنم دیگه هیچ چی جواب نده تا بمیرم 😭😭😭😭

خدا نکنه عزیزم

واقعا اینقدر درد بدی؟

دخترم منم 15ماهشه امپرازول 20میخوره.الهی بمیرم اگه اینقدر درد داره و تحمل میکنه