2777
2789
عنوان

دلم شور میزنه😦

296 بازدید | 12 پست

شوهرم م فرهنگیه... معاون هست تو یه مدرسه ابتدایی پسرانه

همه همکاراش خانم هستن از جمله مدیر که 13 سال از شوهرم بزرگتره

میز شوهرم و مدیر تو یه اتاق هست

اینکه کل سال رو همش پیش هم بودن هیچی

یه صمیمیت مسخره ای بینشون بوده

من مادرمم فرهنگی معاون بوده ولی تو تمام این سالا ندیدم اینجور با مدیرش صمیمی باشه

اوایل وقت و بی وقت مدیره زنگ میزد به شوهرم بخاطر کارای مدرسه با هم خ راحت بودن.. ولی الان مدت خ زیادیه هیییچ تماسی بینشون رد و بدل نمیشه. شوهرمم برا نرم افزارای اجتماعیش قفل گذاشته.. الانم که تابستونه دانش آموزا نیستن... شوهرمم کمی دیر میاد خونه

الانم که خواب خواب بود تو واتساپ یه پیام براش فرستادم... این که اینقد خوابش سنگینه با یه آلارم کوچولو پیام بلند شد واتساپشو چک کرد دید منم بیخیال شد خابید

شما باشین چه فکری میکنین؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

معاونا تابستونا هم باید برن

خب ساعت مشخص داره .کل هفته رو نمیرن فک کنم . روزای زوج میرن معولا. ساعتش کمتر از روزایی هست که مدارس بازه صد درصد . برو چنباری عفلتی سر بزن

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
خب ساعت مشخص داره .کل هفته رو نمیرن فک کنم . روزای زوج میرن معولا. ساعتش کمتر از روزایی هست که مدارس ...

الان تا آخر خرداد که هر روز میرفته

فقط تیر و مرداد روزای زوج میره

شهریورم هرروز باید بره

تاحالا مدرسشون نرفتم.. میترسم یبار برم بعدش دعوا و قهر کنه که معنی این کارت چیه

رمزگوشیشوپیداکن یه چکی بکن،ببین چه خبره

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین