2777
2789
عنوان

دلم شور میزنه😦

293 بازدید | 12 پست

شوهرم م فرهنگیه... معاون هست تو یه مدرسه ابتدایی پسرانه

همه همکاراش خانم هستن از جمله مدیر که 13 سال از شوهرم بزرگتره

میز شوهرم و مدیر تو یه اتاق هست

اینکه کل سال رو همش پیش هم بودن هیچی

یه صمیمیت مسخره ای بینشون بوده

من مادرمم فرهنگی معاون بوده ولی تو تمام این سالا ندیدم اینجور با مدیرش صمیمی باشه

اوایل وقت و بی وقت مدیره زنگ میزد به شوهرم بخاطر کارای مدرسه با هم خ راحت بودن.. ولی الان مدت خ زیادیه هیییچ تماسی بینشون رد و بدل نمیشه. شوهرمم برا نرم افزارای اجتماعیش قفل گذاشته.. الانم که تابستونه دانش آموزا نیستن... شوهرمم کمی دیر میاد خونه

الانم که خواب خواب بود تو واتساپ یه پیام براش فرستادم... این که اینقد خوابش سنگینه با یه آلارم کوچولو پیام بلند شد واتساپشو چک کرد دید منم بیخیال شد خابید

شما باشین چه فکری میکنین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معاونا تابستونا هم باید برن

خب ساعت مشخص داره .کل هفته رو نمیرن فک کنم . روزای زوج میرن معولا. ساعتش کمتر از روزایی هست که مدارس بازه صد درصد . برو چنباری عفلتی سر بزن

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
خب ساعت مشخص داره .کل هفته رو نمیرن فک کنم . روزای زوج میرن معولا. ساعتش کمتر از روزایی هست که مدارس ...

الان تا آخر خرداد که هر روز میرفته

فقط تیر و مرداد روزای زوج میره

شهریورم هرروز باید بره

تاحالا مدرسشون نرفتم.. میترسم یبار برم بعدش دعوا و قهر کنه که معنی این کارت چیه

رمزگوشیشوپیداکن یه چکی بکن،ببین چه خبره

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .