2777
2789
عنوان

نی نی دوقلووووو😍🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 59133 بازدید | 92 پست
من از طبیعی میترسم

طبیعی برای دوقلو کاری خیلی خطرناکه چون اگر دکتر زیاد خبره نباشه دست یکی از قل ها یا دور از جون میشکنه یا از جا در میره برای همین اکثریت رو سزارین من کنن من رحمم ۹ و نیم سانت باز شد ولی بازم سزارین کردن البته کردم چون دخترام اوایل ۳۴ هفته بودن و کلی بهم دارو ضد زایمان و بتا زده بودن بهم گفت باید این درد زایمان طبیعی رو بکشی تا هفت ساعت بگذره تا داروهاکاملا اثر کنن البته دکترم خیلی زحمت کشید تا به دنیا نیان ولی نشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیییی😍😍😍ای جانم خدابرات حفظشون کنه عزیزم  اسمشون چیه😍

وقتی دوقلوها ۲۲ماهه بودن ناخاسته باردار شدم😄😄

پرهام و پرنیا  سومیم پریا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
الهیییی😍😍😍ای جانم خدابرات حفظشون کنه عزیزم  اسمشون چیه😍

انشاله که خدا بهت بده  انقدر دوس داری🙏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اره قطعا سخته یکیش سخته چ برسه ب دوتا ولی شیرینم هس یکم بزرگتر بشن بهترمیشن،، الان چن وقت‌شونه عزیزم ...

۲سال و سه ماه همه بهم میگن سه سالون شه خیلی بهتر میشن اروم تر منم امیدوارم اینطور باشه تا بتونم یکم نفس بکشم

وقتی دوقلوها ۲۲ماهه بودن ناخاسته باردار شدم😄😄 پرهام و پرنیا  سومیم پریا

عزیززمم😁خدا برات نگهشون داره

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
۲سال و سه ماه همه بهم میگن سه سالون شه خیلی بهتر میشن اروم تر منم امیدوارم اینطور باشه تا بتونم یکم ...

الهی😊 عوضش باهم بزرگ میشن خوبه  

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
الهی😊 عوضش باهم بزرگ میشن خوبه  

آره ایشالا که خدا بهت بده خوشکل و تپلش رو بده البته جالب اینجاست من و خواهرم از بچگی اینطور بود خواهرم عاشق دوقلوها و تا قبل زایمانم دعا میکرد دوقلو  داشته باشه ومنکر همش میگفتم وای نه من هیچ وقت دوقلو نمی خوام و از آین حرف ها الان خدا به من دوقلو داد به خواهرم تکی داد همیشه هم خنده مون میگیره سر این موضوع

سلام مهدیه چطوری؟ اره میگن باید مادر ارثداشته باشه ان شاالله بزودی باردار میشی و دوقلوووو😍

سلام قربونت عزیزم تو خوبی شقایق جان انشاالله باهم مامان بشیم 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚