2777
2789
عنوان

نی نی دوقلووووو😍🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 59133 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من اولین نفری بود که دوقلو به دنیا آورد تو فامیل دختر پسر .

بعد از مامانم هم خالم دو تا دختر .ارث از طرف خانواده مادریه .احتمال اینکه در آینده منم دوقلو بیارم خیلی زیاده😍

[QUOTE=94225760]من مامانبزرگم و مامانبزرگ شوهرم دوقلو زاییدن😐😐 بهم ارث میرسه؟😐[/QUO😍😍😍

از طرف مامانبزرگ بهت میرسه

ارث از طرف خونواده مادریه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

سلام‌منم الان دوقلو باردارم.تنبلی داشتم با کلومیفن باردار شدم😍

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
سلام‌منم الان دوقلو باردارم.تنبلی داشتم با کلومیفن باردار شدم😍

عزیزم مبارکه ارثی نداشتی؟

بامتفورمین چی نمیشه؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
عزیزم مبارکه ارثی نداشتی؟ بامتفورمین چی نمیشه؟

مرسی .من فقط خاله مامانم دوقلوزا بوده😄متفورمین برا تحریک تخمدان نیست .کلومیفن برای تحریکه و باعث میشه چندتا تخمک ازاد کنی

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
مبارک باشه کلومیفن دکتربهت داده

مرسی عزیز دلم

بله دکترم داد برا تحریک تخمدان