2777
2789
عنوان

جاری کنجکاو

358 بازدید | 14 پست

در مورد همه چی می پرسه سعی میکنم دور بشم ازش ولی تا فرصت گیر میاره سوال پیچ ام میکنه همش در مورد خرید کردن و قیمت لباس هام می پرسه میمونم چی جوابشو بدم شما بودید چطوری دست به سرش میکردید آخر تابستون قراره برم عروسی هی میگه چی می خری چه مدلی کی می خری 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

بگو کو تا تابستون .بعد قیمتم بگد همسرم حساب کرد نمیدونم یادم نیس انقد بگو ک بیخیال شه

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگم بهش معلوم نیست ولی مگه از رو میره

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

دم عید هم میاد مانتو خریدی چیزی خریدی بیاد ببینم بعد من میگم تو خریدی میگه نه بعد میبینم تو عید مانتو جدید تنشه میگم مبارکه میگه تازه نخریدم چند وقت پیش خریده بودم چند ساله اینطوری میکنه من دیگه امسال به روم نیاوردم 

وااای مث جاری من

جدیدا انقد سنگین رفتار میکنم جرات نمیکنه دیگه

اصلا بها نده بهش

بگو شرمنده نمیدونم

خوشم نمیاد نه کسی بپرسه نه میپرسم.واضح بگو بهش.

چون اگ ارزون باشه خوشحاله ارزون میخری حرف درمیاره

گرون باشه حرص میخوره حرف درمیاره کلا براش توضیح نده.

خودشم از خریداش همش میگه اححح انگار اتیکت قیمته یه دم میگه

بپرسه همه چی میگفتم و نشونش میدادم ولی خودش کلا برعکس من عمل کرد همه چی قایم کرد فقط دوست داره بشنوه خودش هیچی درز نده بیرون به خاطر اون منم ناراحت میشم دوست دارم مثل خودش قایم کنم ولی خیلی پرو هست چند بار می پرسه تا بالاخره جواب بگیره دست از سرم برداره 

حالا یه چیز خیلی هم گرون نباشه چون خودش خسیس هست یه جوری عکس العمل نشون میده وای این همه پول دادی به این فازش هیچ معلوم چیه 

من عروس خالم اینجوریه به اینجور ادما هیچی لو نده جواب سر بالا بده بحثو بپیچون یا بگو وای تو هم همش درگیر چه چیزایی هستی 

پنهون کاریم ک میگی در مورد مانتو اینا کلا خانواده خدلم همینطورین همش پنهون میکنن بعد میگن تازه نخریدیم خیلی مسخرس رفتاراشون 

چند بار وسایل و خرید خونه را می پرسه گفتم نمی دونم شوهرم خریده ولی اینطوری خودمم خجالت می کشم انگار تابلو میشم که دروغ میگم 

دقیق آدرس مغازه را هم می پرسه چند سال پیش کفش خریدم شوهرم از لج جاری که همش می پرسه گفت گرونتر میگم قیمتشو زیادتر گفت چند روز بعد جاری منو دید گفت با شوهرم بیرون بودم اون مغازه که تو خرید کردی دیدم از کفش توام بود ولی ارزونتر از اون قیمتی بود که گفتی .در این حد پروعه 

من هیچ ازش نمیپرسم بلکه اونم نپرسه هر چند اون بپرسم هم قایم میکنه جنگ اعصاب شده برام