2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا تاثیر داره

موقتا بله..خواب اور هم هست و وابستگی زا..من میخوردم توهم میگرفتم  و بشدت وابسته شده بودم بهش ..با مکافات شدید ترکش کردم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببخشید اگه شخصی نیست، برا چی میخوروی؟خوب بود؟

خیلی سال قبل میخوردم  10-12 سال قبل...شکست عشقی داشتم  افسردگی و ..شدید داشتم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
موقتا بله..خواب اور هم هست و وابستگی زا..من میخوردم توهم میگرفتم  و بشدت وابسته شده بودم بهش .. ...

من از دست اذیت بچه هام میخورم، دیوونم کردن، همش دعوا دارن، همش جیغ های وحشتناک ، دخترمم خیلللللی ج ی غ  میزنه، خواب شبم نداره، بلند میشه جیغ میکشه، اصلا دیگه نمیدونم شادی چیه

تاثیر داشت؟ من میخوام آرومم کنه، واقعا سرم میترکه بعضی وقتا، دیگه نمیکشم

خدا حفظشون کنه...بله    اما بشدت خواب اوره   بخوابی میتونی ب بچه هات برسی؟؟؟  

من از دست اذیت بچه هام میخورم، دیوونم کردن، همش دعوا دارن، همش جیغ های وحشتناک ، دخترمم خیلللللی ج ی ...

عزیزم😢 من یدونه دارم اینجوریه خدا صبرت بده، سریع به سه چهار سال رسیدن بزار مهد وگرنهذنابود میشب

قرص لورازپام با نام تجاری آتیوان از داروهای ضد اضطرابی است که برای درمان بی‌خوابی و اضطراب تجویز می‌شود. این دارو بسیار اعتیادآور بوده و مصرف خودسرانه و خارج از تجویز پزشک می‌تواند وابستگی دارویی ایجاد کند. آنچه که درباره مصرف این دارو اهمیت دارد این است که میزان و نحوه مصرف آن حتما باید زیر نظر پزشک انجام گیرد. ما در این مقاله قصد داریم به توضیحات بیشتری درباره داروی لورازپام بپردازیم. در صورتی که تمایل دارید تا اطلاعات بیشتری درباره این دارو بدانید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع : لورازپام | اثرات و عوارض لورازپام

قرص لورازپام با نام تجاری آتیوان از داروهای ضد اضطرابی است که برای درمان بی‌خوابی و اضطراب تجویز می‌شود. این دارو بسیار اعتیادآور بوده و مصرف خودسرانه و خارج از تجویز پزشک می‌تواند وابستگی دارویی ایجاد کند. آنچه که درباره مصرف این دارو اهمیت دارد این است که میزان و نحوه مصرف آن حتما باید زیر نظر پزشک انجام گیرد. ما در این مقاله قصد داریم به توضیحات بیشتری درباره داروی لورازپام بپردازیم. در صورتی که تمایل دارید تا اطلاعات بیشتری درباره این دارو بدانید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع : لورازپام | اثرات و عوارض لورازپام