2777
2789
عنوان

اسانس یا عود؟!؟!

6264 بازدید | 26 پست

سلام دوستای عزیزم

شما شما خونتونو چجوری خوشبو میکنین که بوش ماندگار هم باشه سریع نپره؟من عود روشن میکنم اما اونقدر بوش ماندگار نیست..میخواستم اسانس و اسانس سوز بگیرم اما شوهرم میگه سرطان زاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه خوشبو شدنش کاری نمیکنم اما گل و گیاه تو خونم دارم که واسه تصویه هوا مفیده میخوای شمعدونی عطری بگیر اونا فک کنم یکم تاثیر بذاره

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
من واسه خوشبو شدنش کاری نمیکنم اما گل و گیاه تو خونم دارم که واسه تصویه هوا مفیده میخوای شمعدونی عطر ...

گل محمدی دارم اما مثلا دلم میخواد در خونمو یکی میزنه وقتی درو باز میکنم بوی خوی به مشامش برسه اخه دستشویی هم جلوی در ورودیه همش دارم خوشبو کننده خالی میکنم و هر روز میشورمش

گل محمدی دارم اما مثلا دلم میخواد در خونمو یکی میزنه وقتی درو باز میکنم بوی خوی به مشامش برسه اخه دس ...

یه عود بذار تو دستشویی روشنش نکن من که هر وقت درشو باز میکنم بوی خوبش میپیچه هر سه چهار روز یه بار یه کمشو روشن کن

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

آره منم عود روشن میکنم فقط یه ربع بوش میمونه بعد دیگه اثری از بو نیس

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
گل محمدی دارم اما مثلا دلم میخواد در خونمو یکی میزنه وقتی درو باز میکنم بوی خوی به مشامش برسه اخه دس ...

منم مث تو دوسدارم بوی خونم همه رو مست کنه.

عود ۱۰ مدل جعبه ای دارم ولی خب همون لحظه ک روشنه بوش هس. وقتی تموم میشه انگار نه انگار. اسانس هم ک اصلا کار ساز نبود. اسپری خوش بو کننده هم ک بی بخار تر از عود. اه چیکار کنم پس

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…