2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😩

171 بازدید | 11 پست

پسر م۳سال و ۱ماهشه وقتی دو سال و نیمه بود از پوشک گرفتمش ولی تازه داشت جیششو میگفت ک مریض شد و همه چی یادش رفت هرچی تلاش کردم فایده نداشت دوباره پوشکش کردم و دوماه پیش شروع کردم بعد از چند روز یاد گرفت و خیلی کم خودشو خیس میکرد هروقت هم خودشو خیس میکرد سریع اطلاع میداد وبی الان حدود دوهفته س دوباره خودشو خیس میکنه وشاید روزی ۱ بار هم جیششو نمیگه اونم بعد اینکه یکم لباس زیرش کثیف میشه اکثرا هم وقتی خودشو خیس میکنه اصلا نمیگه منم ک متوجه میشم بهش میگم اصلا نمیگه بشوریم یا عوض کنیم خیلی خسته و درمونده شدم لطفا راهنمایی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=94203397]فعلا شورت آموزشی براش بگیر ،بعدم یه ربع ب ی ربع نیم ساعت. ب نیم ساعت ببرش دسشویی، تا یاد بگیره[/QUOT من همه این کارارو کردم دوباره از اول شروع کنم اخه

منم پسرم الان 2نیم داره ولی 2ماه پیش از پوشک گرفتمش از یه خانومی همینجا کمک گرفت گفت تو دستشویی وقتی جیش کرد خودت ذوق کن بگو بهش سلام کنیم سلام جیش خیلی بچم ذوق کرد خیلی زود از پوشک گرفتمش با همین روش خدا خیرش بده که اینو بهم گفت

جچون یسری نیمه کاره مونده به خاطر همونه من برا دخترم برچسب خریدم میگم ببریم بچسبونیم دستشویی به این بهانه میبرمش دسشوییوبهش میگم که خونه جیشا اونجاس وباید اونا رو ببریم خونشون فعلا که خوب بوده ولی خوب هنوز روزی یکی دوبار خودشو خیس میکنع

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔