2777
2789
عنوان

نامزدی....

389 بازدید | 9 پست

خانمهاسلام

من یکساله عقد کردم. توی این یک سال مکررا دعوا کردم بانامزدم

بیشترش سر خانواده خودش بوده ، چون پدرش فوت شده و بچه آخر خانواده ست احساس مسولیتش زیاده. خیلی وقتا منو بخاطر اونا پس زده.

حالا الان موضوعم این نیست. خیلی بداخلاقی میکنه

زنگ میزنم بپرسم کجایی! جواب نمیده نگرانش میشم

دوباره که زنگ میزنم سرم داد میزنه

میگه فشارکاریم بالاست. سرم شلوغه

بهش کار میسپرم 10بار باید بهش بگم که فلان کارمو انجام بده. آخرشم یادش میره

خیلی تند رفتار میکنه. اعتراض میکنم میگه این روزا فشار روم زیاده

در حالی که با خانواده خودش کم پیش میاد ببینم تندی بکنه

خسته ام از این رفتاراش

بددهنه

وقتی عصبانی دیگه نمیدونه چی میگه

2ماه مونده به عروسیمون. میخام جدا بشم

خواهش می کنم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد اخلاقى درست نميشه

پس فردا تو جمع خردت ميكنه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بشين باهاش منطقي صحبت كن

بدون اينكه پاي خانوادشو وسط بكشي 

ديدي راه نداره برين مشاور

هركار ميكني قبل عروسي بكن كه اگه درست نشد بكشي كنار بعدا بدبخت نشي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شما که شرایط پسر می دونستی از همون اول چرا عقدش شدی

می دونستی پدر نداره و مسئول خانواده اش هست 

حالا تازه بعد این همه مدت داری میزنی زیر همه چیز

بالاخره تا اخر عمر درگیر خانواده اش هست اگه نمی تونی باهاش کنار بیااای بهم بزن اون بنده خدا هم بره پی یه زنی که شرایطش قبول کنه 

متاسفم دوستم ک اینو میگم ، ولی تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی. تو خودت باید لم شوهرتو بدست بیاری و ب عبارتی رگ خوابش بیاد دستت. چون ما ک نمیشناسیم. در ضمن اقایون اکثرن اینجورین ، ینی خب نرماله خانوادشه اولا خیلی گارد میگیرن درباره مسائل خانوادشون.

من خودم تو نامزدی ینی همون عقد شوهرم میدید ها خاهرش یا مادرش واقعا رفتارشون زشته ولی باز اگ دهن وا میکردم میخاست بخوره منو.

تازشم هررر کدومه ما تجربیاتمون بر اساس رفتار و شناختمون از اقامونه،شاید راهنمایی ای ک من مثلا ب تو کنم و جواب گرفتم رو شوهرم، تو انجام بدی روو شوهرت عکس قضیه عمل کنه ینی کار ساز نباشه پس راهنمایی های ما بسیار بسیار غلطه. سعی کن در برابر مردت ظرافت ب خرج بدی.

الان اون شوهر من ک بدش میومد سین جین کنم کجایی یا تماسامو ریجکت میکرد، الان وسط جلسه هم باشه جواب میده و میگه خانوم من جلسم. 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

Nazaniiin

میگه دوستت دارم

ی جا کار دارم. زنگ میزنم میگم بیا ببر با هزار غر غر میاد. صبح خودم رفتم پی کارام. زنگ زده میگه بااجازه ی کی رفتی

حالا نامزدیم. میترسم بعدا بدتر بشه

واقعا سد در گمم

میگه منطقی ام. اما نیس

بیشتر وقتها عصبیه. ابراز محبت هم میکنه

تندی میکنه. بعدش پیام میده میگه ببخشید. خیلی تو فشارم

شکلات_بستنی

موقع آشنایی ازش پرسیدم که مسولیت خانواده به عهده شماست

گف نه

حتی شرط گذاشتم که از اول باید مستقل باشیم و توی ی ساختمون نباشیم. قبول کرد

دوماه بعدش اومد گف میخام خونه مامانمو بفروشم باهم خونه بخریم. اتقد منو توفشار گذاشت که به اجبار قبول کردم