2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 18 پست

این راه حلی که میگم تضمینیه اگه انجام بدن

اول شامپو پرمترین میخرید و طبق دستور روش میزنید

بعد از شامپو پرمترین باید با اون شونه دندونه ریزی که داخلشه موهاتو شونه بزنی. بعد از هر بار که شونه رو از بالا تا پایین کشیدی به شونه نگاه میکنی اگر روش شپش یا تخم شپش بود جداش کنی بعد دوباره شونه کنی. انقدرررررر شونه میکنی که دیگه وقتی شونه رو میبینی روش شپش یا تخم شپش نباشه. این کار شاید بالای نیم ساعت طول بکشه ولی حتما انجام بدید چون وقتی شما یک شپش یا تخمش رو از بین میبری در واقع از تولید مثل اون یه دونه که فردا چند برابر میشه جلوگیری کردید . دقت کنید که موقع شونه کردن روی پشت سر و پشت گوشها بیشتر وقت بذارید

البته اون رو برای خواهرتون گفتم. به نظرم حالت شما تلقینه.

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری مصرف کنم

داخل جعبش توضیح داده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
مامانم سرمو نگاه کرده بااینکه عینکم زده بود میگفت نداری ولی حس میکنم ندیده

عزیزم ی سر به این پیج بزن خیلی میتونه کمکت کنه من خودم با ی بار مراجعه بهشون از شر این مشکل راحت شدم اینم ادرس اینستاشونه 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp