2777
2789
عنوان

شپش

154 بازدید | 18 پست

سلام خانوما امروز مامانم میگفت که سرم میخاره موهاشو نگاه کردم شپش گرفته بود بعدموهای خواهر و برادرمو نگاه کردم اونا هم داشتن داداشم موهاشو کچل کرد مامانمم موهاشو رنگ کرده خواهرم طفلک نمیدونه چیکارکنه منم سرم نمیخاره ولی احتمالا منم گرفتم ازشون (من خونه خودمم)بنظرتون چیکارکنم مامانم میگه یبارموهاتو رنگ کنی خراب میشه ازوقتی فهمیدم بقیه دارن احساس خارش میکنم تو سرم بنظرتون تلقینه یا گرفتم

شامپو لیندان بگیر

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولن  شبش با رنگ   از بین نمیره

نرم کنننده بزنه بره حمام  با شونه شپش   شانه کنه  تخم تو شانه بیان بیرون

بعد اسفند اسیاب کن بجوشون  بعد ابشو از صافی رد کن  اخرین مرحله بریزه رو سرش   بعد مو  با اتو کلا اتو کنه  تا حرارت  رشک بکشه و در اخر رو بالشتی  ملاحفه بندازه هر وفت بلند شد بشوره با اب داغ بندازه افتاد   و هر روز رو ملاحفه تمیز بخوابه

شونه  و.......روسری بزاره تو پلاستیک درش بببنده ۲هفته بمونه  تا رشک چسبیده بهش بمیرن

از شامپوی لیندان فقط یک بار در هفته استفاده کن.بیشتر ممکنه ریز موش بگیرین.

موهاتو با شانه ریز شانه کنین تا شپش ها خارج بشه.بخاطر هوای گرم اینجوری شده.روبالشتی پهن کنین و در آفتاب بذارین تا خشک بشه.

نت سرچ کن خیلی چیزا هست.منم داشتم.بالاخره مجبور شدم موهامو کوتاه کنم و کل خونمو با وسواس تمیز کنم تا اثری نمونه.موهامم رنگ کردم و بعدش به شدت ریزش مو گرفتم.

خاهرتون میتونه حنا کنه موهاشو

روغن زیتون خیلی خوبه دو روز یک بار بزن حداقل ۴ ساعت رو موهات باشه بعدم موهاتو فقط با شونه فلزی شونه بزن ملافه بالشتتو هر روز بشور یک هفته انجام بدی بدون کوتاه کردن مو همش از بین میره

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛

برو حموم اول موهاتو با تاید بشور بعد نرم کننده بزن زیاد،ماهاتو با شونه ی ریز قشنگ شونه کن،در میان،ی هفته هر روز برو و این کارو بکن،رو بالشیتم بشور،شبا هم ی روسری بنداز رو بالشت

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی