2789
عنوان

نی نی یار کمک

68 بازدید | 10 پست

تو داشبورد پیامهام ، پیامهای ارسالی و دریافتیم کامل دیده نمیشه.برام پیام خصوصی فرستادن،عدد یک رو صندوق پیاممه ولی هر قدر روش میزنم پیام جدید رو نمیاره

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه اون شکل پیامت 1نیست ولی میری توش پیام نیست  بهت پیام بدن بعدش بترکن دیگه پیامشو نمیتونی بخ ...

آهان

ممنون  

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
خواهش گلم برا منم اتفاق افتاده  😊😆

نگاه کردم اطلاعات این دوستم قابل دسترسی نیست.

قبلا دیده بودم چند نفر اطلاعاتی ازشون در دسترس نیست میگفتم چجوری اینجوری شده،دوس داشتم برا منم اونجوری بشه

نگاه کردم اطلاعات این دوستم قابل دسترسی نیست. قبلا دیده بودم چند نفر اطلاعاتی ازشون در دسترس نیست م ...

کاربریشون رفته رو هوا تعطیل شدن بری تو خصوصی پیام بدی نی نی یار یک دو سه کاربریتو حذف میکنه

کاربریشون رفته رو هوا تعطیل شدن بری تو خصوصی پیام بدی نی نی یار یک دو سه کاربریتو حذف میکنه

خب آخه چرا؟!

پس چرا گزینه دعوت به دوستی و ارسال پیام تو سایت قرار داده شده؟!

چه بد