2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزینه همه شماره های ناشناسو فعال کن دیگ

فعال کردم ولی شاید باور نکنی دیشب دوستم با ایرانسلش زنگید بهم منم دیدم زنگم خورد🙄🙄🙄

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

گوشی خودش داره دیگه اگثر برنامه هایی که تو پلی استور هستم خوبه یه برنامه عالی هس که اسم‌ش تروکالره این عالیه همه چی داره حتی بعضی ازتماسارو شناسایی میکنه البته قابلیت های زیادی داره ولی تو ایران استفاده نداره

parvjam  &  parvazman قدیم
شماره شو بذار اینجا پخش شه ملت بدبختش کن😀😀

آخ نمیدونم کیه ی بار زنگیدم گفت خوشگل من میشناسمت و ازاین وراجیا خوشم نمیاد ب خاطر ی گوزو زندگیم  وروحیم خراب شه😂😂😂😂

گوشی خودش داره دیگه اگثر برنامه هایی که تو پلی استور هستم خوبه یه برنامه عالی هس که اسم‌ش تروکالره ا ...

یعنی بافیلترشکنم بالانمیاره

فعال کردم ولی شاید باور نکنی دیشب دوستم با ایرانسلش زنگید بهم منم دیدم زنگم خورد🙄🙄🙄

واس من ک درست میشه!😮 بعدش پیام میده فلان شماره زنگ زده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند