2777
2789
عنوان

نامادری....

228 بازدید | 10 پست

سلام یکی ازدوستام شده زن ی آقایی که بچه داره دوستم ازدواج قبلی نداشته حدود 27 سال سن وشوهرش 44 سالش هس پسر این مرد هم 13 سال داره دوسم میگه من تا وقتی صبحانه  بود که بلند میشدم ساندویچ وتغذیه آماده میذاشتم توکیفش صداش میزدم تا بلند شه لباس بپوشه بره اگه هم ظهر بوده میگفت سریع صبحانه آماده تا بخوره و خودمم سریع ناهار درست میکردم تا بخوره بره مدرسه پسره فوق العاده بازیگوش وموزی هس میگفت وقتی میخواد پاشه بره خیلی اذیت میشم همش باید بگم زود باش دیرت میشه میره دور این چیز اون چیز تا وقتش تلف بشه سرویس بوق بوق حالا مادرشوهرم طبقه پایین زندگی میکنه و...  هی از بچه میپرسه چی بهت داده بخوری و... بهت لنده که نداد و...  جدیدا هم بچه رفته به عمش گفته ناهار وصبح نه بهم نمیده دوسم خیلی ناراحتی چون نه تاحالا حرف بی ربط مثل فحش بهش داده نه از لحاط صبحانه و ناهار وشام کم گذاشته خیلی ناراحته چرا دروغ گفته به نظرتون باید دوسم چ جور به شوهرش بگه این رفته اینجور گفته  یا بچه یا خانواده شوهر بگه این حرف صحت نداره ...؟ به هرحال همه بچه ها اذیت میدن گاهی بزرگترا عصبانی میشن داد میزنن ولی اون دوسم اهل کتک زدن و فحش دادن و اینکه زجر بده نیس

...... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

44 سال پیرمرده؟؟؟ بعدم دلش خواسته ازدواج کنه...خلاف شرع که نکرده...

دلش خواسته حالا بخوره

اینم نتیجه ش

جای آرامش و خانوم‌خونه شدن، شده پرستار بچه و مادرشوهرش و بقیه به چشم پرستار و کلفت می بیننش 

وقتي يك نَفَر بدون فكر يه همچين ازدواجي ميكنه اينم عواقب كارشه از قول من بهش بگو لطفا هيچ گونه شكا ...

حالا باید چکارکنه چ جور به شوهرش بگه بچت دروغ گفته مادرت همش هی ازبچهت میپرسه جی خوردی چی بهت داده و لندت نمیده... 

...... 
حالا باید چکارکنه چ جور به شوهرش بگه بچت دروغ گفته مادرت همش هی ازبچهت میپرسه جی خوردی چی بهت داده و ...

كلا  ازدواج با مردي كه بچه داره اشتباه 

اون بچه اگه اذيت نكنه اطرافيان نميزارن

همه اونو به چشم نامادري ميبينن

كلا هميشه درد سره

به نظر من نخواد چيزي رو واسه كسي توضيح بده

زيادم به خانواده شوهرش رو نده 

كه بخوان تو هر كاري دخالت كنن

متاسفانه با اونام زندگي ميكنه