2777
2789
عنوان

لطفا

240 بازدید | 38 پست

سلام بچها حالم خوب نیس لطفا یه غذایی بگین درست کنم زحمت زیادی نخواد توش گوشت باشه البته ن چرخ کرده..ک بچمم بخوره وای خدا گییبجم تورو خدا بگین طرز تهیشم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبگوشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
حال ندارم کنارش برنجم بپزم بدون برنجم نمیخورم

آبگوشت و با برنج میخوری؟

خب همون چلو گوشت و درست کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من ب مغزم خون نمیرسه هیچی یادم نیس طرز تهیشو میگی

طرز پختن گوشت؟

یه کم پیاز خورد شده رو تفت بده + زردچوبه

بعد گوشت رو هم اضافه کن تفت بده تا حدی که رنگش عوض شه. آب داغ اضافه کن. یک ساعت بعد نمک و ترشی بزن. بذار خوب بپزه و ابشم بخوره تا گوشتت خوشمزه شه

هر چی مقدار گوشت بیشتر باشه، خوشمزه‌تر میشه