2777
2789

من یک سوال دارم. چند روز پیش یک دورگر . قالی های دستباف از مادرم تحویل گرفته و بهش قالی ماشینی جنس پلاستیک داد که دوتاشون روهم نصف قیمت یک قالی دستبافم نمیشن. اما ما نه شماره ای از ایشون داریم و نه پلاکی . فقط تنها چیزی که موجود هست اینه که این دورگرخودش اومده قالی هارو جمع کرده و اثر انگشتش باید روی کمد و گلدونهای ما باشه . چون مامانم میگه دست به گلدون زده و کمدم خودش بالا گرفته قالی هارو جمع کرده. حالا ایا ما با این شرایط میتونیم از ایشون شکایت کنیم. ایا پلیس برای اینکار میاد انگشتنگاری کنه و اینکه اثر انگشت تا چه مدت روی کمد و گلدون باقی میمونه ؟ایا کسی میدونه یا وکیلی چیزی اینجا هست ؟

شما میتونید به پلیس بگین که بیاد اینکار روبکنه ولی این فرط دزدی نکرده یه معامله توافقی بوده که طرف مقابل این دوره گرد مامان تون بوده اونم یه فرط بالغ وعاقل........حالا بازم با پلیس درمیان بزارید ضرر نداره زودتر هم اینکار روبکنید که دیر نشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاش نکن به نتیجه ای نمی رسید باور کن

ما طرف و گرفتیم تو زندانه واسه همون جرمی که ما ازش شکایت کردیم چندین و چند تا سابقه داره و همزمان با پرونده ما هم سه تا پرونده مشابه ما کلاهبرداری کرده دو ساله می ریم و میام الان در اخرین نتیجه چون شاهدهای همسرم من و خواهرم بودیم شکایت ما بر علیه طرف رد شد به همین راحتی به خدا تازشم در مراحل اولیه دادگاه همسرم به قرآن شهادت داد و طرف هم با شرط اینکه همسرم با قرآن شهادت بده  جرم و قبول می کنه و اینم حتی واسشون مهم نبود و فقط و فقط روی شاهدان مانور دادن و پرونده رو بستن و تموم و حتی مبالغ پولی و که کلاهبرداری کرده بود رو هم فیش های واریزی و برداشت از بانک و هم که خواسته بودن بردیم دادگاه- 

عزیزم اینجا ناعادلانه ترین موردی بود که به عینه دیدم و این همه می گن عدالت وجود نداره واقعا واقعا با چشمای خودم دیدم -

پس هزینه نکن که چن برابرا اون فرشا باید هزینه کنی و به نتیجه نرسی

تلاش نکن به نتیجه ای نمی رسید باور کن ما طرف و گرفتیم تو زندانه واسه همون جرمی که ما ازش شکایت کردی ...

ایشالله یک روز خدا جوابشون بده. بخدا واگذارشون کن. زندگیشون نابود بشه. ما که ازش نمیگذریم خداکنه چند برابر این فرشا ضرر کنه 

شما میتونید به پلیس بگین که بیاد اینکار روبکنه ولی این فرط دزدی نکرده یه معامله توافقی بوده که طرف م ...

اره اما یک وکلیه میگفت این جرمش میشه تحصیل اموال غیر به روش نا مشروع . یعنی کار به چیای نمیره؟ بعد هزینه انگشت نگاری اینا نمیدونید شما چقد میشه ؟

اره اما یک وکلیه میگفت این جرمش میشه تحصیل اموال غیر به روش نا مشروع . یعنی کار به چیای نمیره؟ بعد ه ...

نه نمیدونم ولی فقط میدونم که رفت وآمد وهزینه کردن وخلاصه یه عالمه دوندگی بعد شاید به جایی نرسید اول با کلانتری محل تون درمیان بزارید اگه اونا گفتند میشه وهزینه نداره وازاین حرفا خوب میارزه ولی اگه دیدید دردسر وهزینه به همراه داره به نظرمن تلاش تون بی ثمره بازم با نیروانتظامی مشورت کنید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین